Vadkerti és Balogh a DM-Rotary adventen

Vissza
Vadkerti és Balogh a DM-Rotary adventen

Ma, azaz kedden 16.30-kor Vadkerti Attila és Balogh Zsolt, a Pick Szeged két válogatott játékosa lesz a Délmagyarország-Rotary Advent sztárvendége a Klauzál téren. A két játétékos elhozza magával a szombaton gyűjtött plüssállatoka nagy részét.

A Délmagyarország–Rotary Advent sztárvendége a mai napon Vadkerti Attila lesz. A Pick Szeged kézilabdacsapat csapatkapitánya és felesége is a családból hozott mintát követve nagy jelentőséget tulajdonít a karácsonyi készülődésnek:

– Advent első vasárnapján már feldíszítjük a lakást, hatéves kislányom a saját szobáját önállóan intézi. Így készülünk az ünnepre. Az utolsó időszakban már az ajándékokkal sem kell foglalkoznunk, hiszen előre beszerzünk mindent, hogy ne a kapkodásról szóljon ez a pár hét, hanem nyugodtan tudjuk tölteni. A karácsonyfa viszont nálunk speciálisan nem 24-én érkezik. Mivel az ünnepek idején, sőt egészen január végéig nem vagyok itthon, ahhoz, hogy még én is lássam, hamarabb feldíszítjük forralt borozás és zenehallgatás közben. Pár napon belül nálunk már állni fog a fa, így tesszük teljessé a ráhangolódást erre az időszakra - nyilatkozta a Pick Szeged csapatkapitánya.

Közzétéve: 2013.12.10.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR