Mi így indítjuk a szezont!

Vissza
Mi így indítjuk a szezont!

Holnaptól „hivatalosan” is elindítjuk a 2017/18-as szezont. Sok mindent terveztünk a követező két hónapra, holnaptól rögtön egy nyereményjátékkal indítunk.

 

Mi így indítjuk a szezont!

Holnaptól „hivatalosan” is elindítjuk a 2017/18-as szezont.

Sok mindent terveztünk a követező két hónapra, holnaptól rögtön egy nyereményjátékkal indítunk.

Kezedben a Bérleted! Idén te döntheted el kedves szurkoló, milyen legyen a bérlet designja. Válaszd ki a lehetőségek közül azt, amelyik a legjobban tetszik és szavazz, mert nyerhetsz is! Két szavazó között két MIX- bérletet sorsolunk majd ki, amelyeket a Pick-niken vehetsz át majd.

Mert igen, idén is Pick-nik, immár harmadik éve. A Legyen egy #kékek napod! szlogennel hirdetett esemény július 23-án lesz a Széchenyi téren. Most színpadi programokkal, nyereményjátékokkal készülünk, a program jövő héten már elérhető lesz.

De ezzel még nincs vége! Július 24-én elindul a bérletértékesítés, amelyhez különleges megjelenéseket is terveztünk. Figyeld majd a várost, sok helyen feltűnik egy-egy plakát, mozgókép, amelyekhez egy játékot hirdetünk majd!

Augusztus első hetében már meccs, tornarészvételek, sok-sok izgalom!

Figyelj minket , légy te is részese ennek a két hónapnak!

Hajrá Kékek, Csak Előre!

 

Közzétéve: 2017.07.03.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR