BL: ismét az elitágra kerültünk

Vissza
BL: ismét az elitágra kerültünk

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) nyilvánosságra hozta a VELUX EHF Bajnokok Ligája 2017/18-as idényének rangsorolását, amely alapján a MOL-Pick Szeged tavalyhoz hasonlóan ismét az elitágon szerepelhet.

A csoportok sorsolását június 30-án 21 órától Ljubjanában tartják majd, de a jövő hét elején már kiderülhet, hogy melyik kalapból várhatjuk a pénteki eseményt. A csoportkör első fordulóját szeptember 13-17. között rendezik.

Az A és B csoportba kerülő csapatok: Telekom Veszprém, Rhein-Neckar Löwen (német), Vardar Szkopje (macedón), Vive Tauron Kielce (lengyel), Paris Saint-Germain (francia), THW Kiel (német), Flensburg (német), RK PPD Zagreb (horvát), HBC Nantes (francia), FC Barcelona Lassa (spanyol), Orlen Wisla Plock (lengyel), IFK Kristianstad (svéd), Aalborg (dán), MOL-Pick Szeged, RK Celje PL (szlovén), Meskov Breszt (fehérorosz).

A C és D csoportba kerülő csapatok: Ademar León (spanyol), Metalurg Szkopje (macedón), Skjern (dán), Montpellier (francia), Kadetten Schaffhausen (svájci), Motor Zaporizssja (ukrán), Besiktas (török), Gorenje Velenje (szlovén), Elverum (norvég), Csehovszki Medvegyi (orosz), Dinamo Bukarest (román), selejtezőcsoport győztese.

- Becsei Dávid -

Közzétéve: 2017.06.24.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR