Gorbok: fantasztikus szurkolóink vannak

Vissza
Gorbok: fantasztikus szurkolóink vannak

Szergej Gorbok 2016 nyarán igazolt Szegedre a Vardar Szkopjéból. Az orosz válogatott balátlövő elmondása szerint nem bánta meg, hogy a MOL-Pickbe igazolt, jól érzi magát a városban, és címeket szeretne nyerni a csapattal. Vele beszélgettünk.

– Mit várt első szegedi szezonjától?

– Azért jöttem Szegedre, hogy címeket nyerjek a csapattal. Nagyon jól érzem magam a városban, csapaton belül jó társaság alakult ki, a klub stabil, a szurkolótáborunk is fantasztikus. Úgy gondolom, hogy jó úton járunk, a jövőben elérhetjük a kitűzött céljainkat.

– Hogy érzi magát Szegeden?

– Nagyon jól érzem magam Szegeden. Sikerült gyorsan beilleszkednem a csapatba. Minden profi sportolónak az a célja, aki egy olyan klubba igazol, mint a MOL-Pick Szeged, hogy minél több meccset és címet nyerjen. Jövőre én is szeretném ezt átélni és teljesíteni a kék mezben.

– Sok helyen kézilabdázott már, hol van az otthona?

– Valóban sok helyen megfordultam már, de nincs kimondott otthonom. Ahol eddig játszottam, mindenhol otthon éreztem magam. Ugyanezt gondolom Szegedről is. Nincs különleges város az életemben.

– Van kedvenc helye Szegeden?

– Gyönyörű a belváros, imádok ott sétálni, valamint a Tisza-part nyugodtsága is megfogott. Jól ki tudok kapcsolódni ott, a családommal is szívesen megyünk le a rakpartra, ha eljönnek hozzám.

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2017.06.21.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR