Három játékosunk elköszönt

Vissza
Három játékosunk elköszönt

Szombaton három játékosunk elköszönt a MOL-Pick Szeged csapatától. Sandro Obranovic, Bóka Bendegúz és Urh Kastelic a következő szezonban már máshol szerepel.

Mindhárom játékostól azt kérdeztük, mi maradt meg nekik a szegedi időszakból?

Sandro Obranovic: – Az edző! (mondta nevetve). Sokat kaptam Szegedtől, sokat fejlődtem, tanultam, amit a későbbiekben hasznosítani tudok majd a játékomban. Jól éreztem magam az egy év alatt, nem tettem le arról, hogy egyszer még a Pick játékosa legyek. Köszönök mindent, a szurkolók szeretetét, a játékosok barátságát, az edzők munkáját, a klubnak pedig, hogy itt játszhattam!

Bóka Bendegúz: – Biztos jó emlékkel gondolok majd vissza, hogy itt játszhattam. Sajnálom, hogy idény közben jött az a sérülés, ami miatt sokat kellett kihagynom, így nem tudtam bizonyítani, hogy helyen van a csapatban. Egy remek városban, egy remek csapatban játszhattam! Köszönöm!

Urh Kastelic: – Rövid időt voltam itt, de nagy hatással volt rám, ami Szegeden körülveszi a kézilabdát. Remek közösség a MOL-Pick Szeged, igazi család, jó volt itt lenni. Visszatérek-e? Ez csak rajtam múlik, ha úgy teljesítek, ha jól védek, akkor lehetek még a csapat tagja. Köszönöm, hogy megtapasztalhattam azt, hogy milyen egy Európában is jegyzett klubban szerepelni.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.05.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR