Hosszabbítottak Damjanovics kapusedzővel

Vissza
Hosszabbítottak Damjanovics kapusedzővel

Három hónappal ezelőtt érkezett a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatához Nenad Damjanovics kapusedző. Szögi Nándor, a Pick Kézilabda Zrt. operatív igazgatója elmondta, hogy elégedettek voltak Damjanovics munkájával, így kétéves szerződést kötöttek vele

– Hogy érezte magát eddig Szegeden?

– Szeretném azzal kezdeni, hogy örülök annak, hogy maradhatok még 2 évet. Három hónapot dolgoztam eddig a kapusokkal, maximálisan elégedett voltam velük. Tisztában vagyok vele, hogy még rengeteg munka vár ránk, de ezért szerződtetett Európa egyik legjobb csapata. Azt viszont sajnálom, hogy sérülések miatt nem tudtunk végig rendesen dolgozni, Sego sokáig volt sérült, Sierra pedig éppen a legfontosabb meccsen nem tudott védeni, ebben nem volt szerencsénk.

– Gondolta, hogy ilyen remek közegbe kerül, és ilyen gyorsan elfogadja, megszeresse mindenki?

– Szerencsés ember vagyok, mert ahol eddig dolgoztam, mindig gyorsan beilleszkedtem, és ez így ment Szegeden is. Kiváló társaságba csöppentem, jó a kommunikáció az edzők és a játékosok között, így pedig könnyű dolgozni.

– Milyen alapozás vár a kapusokra?

– Erről egyelőre nem beszélgettem velük, most az a legfontosabb, hogy kipihenjék magukat, feltöltődve érkezzenek vissza a szabadságról.

– Egy csapat életében mindig fontos, hogy saját nevelésű játékosai is szerepet kapjanak a felnőttek között. Mit gondol a kapus Nagy Martinról?

– Martin egy nagyon jó gyerek! Szeret dolgozni, minden tehetsége és esélye megvan arra, hogy nagy kapussá váljon. Szorgalmas, minden edzést komolyan vesz. Nagyon bízom benne, hogy a következő szezonban még több lehetőséget kap, ez csak rajta múlik.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2017.05.29.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR