Holnap jön a döntő ütközet

Vissza
Holnap jön a döntő ütközet

Az idény utolsó mérkőzése következik! A K&H férfi kézilabdaliga bajnoki döntőjének visszavágóján holnap 18 órától a Veszprémet fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban.

A bajnoki döntő első találkozóján Veszprémben 23-17-es vereséget szenvedtünk. Kiváló első félidőt játszottunk, már 10-5-re is vezettünk, majd 10-8-ra zárkóztak a hazaiak. A második félidőben pedig magabiztosan megnyerte az összecsapást a Veszprém.

Spanyol kapusunk, José Manuel Sierra hüvelykujja a bemelegítés során eltört, így védte végig a mérkőzést. Szerdán egy speciális rögzítéssel a kezén áll majd a kapuban. Szombaton nem volt ott a pályán Szergej Gorbok, aki lábsérüléssel bajlódik, szerdai játékára kevés esély mutatkozik.

2007. május 23. Napra pontosan tíz éve nyertük meg a magyar bajnokságot. Az egyik fél harmadik győzelméig tartó fináléban 3-1-es sikert arattunk a Veszprém ellen. A holnapi mérkőzés előtt köszöntjük az egykori csapatot, a fiúk a bemutatás előtt lépnek majd a pályára.

A 2012/13-as szezon alapszakaszában sikerült már hét góllal megvernünk a Veszprémet. Akkor 31-24-re győztünk Larholm és Sulc vezérletével. Az akkori csapatunkból jelenleg is tagja a keretnek Alen Blazevic, Balogh Zsolt és Zubai Szabolcs.

A MOL-Pick Szeged - Telekom Veszprém bajnoki döntő visszavágóját az M4 Sport élőben közvetíti holnap 18 órától. A találkozóról a delmagyar.hu szövegesen online tudósít, a Rádió88 a helyszínről jelentkezik majd be. 

Hajrá Szeged! Csak előre!

- Becsei Dávid -

Közzétéve: 2017.05.23.

TOVÁBBI HÍREK

2022
12/06
Szerdán 16.45-kor nyílnak meg a PICK Aréna kapui

Szerda 18.45-kor a Machineseeker Bajnokok Ligájában a lengyel Lomza Industria Kielce csapatát fogadjuk. A PICK Aréna kapui 16.45-kor nyílnak meg.

2022
12/06
Birkás Balázs világbajnok kajakos is velünk szurkol

Szerda 18.45-kor a Machineseeker Bajnokok Ligájában a lengyel Lomza Industria Kielce csapatát fogadjuk. A világbajnok kajakos, Birkás Balázs is velünk szurkol.

AZ ÖSSZES HÍR