A Füred ellen zárjuk az alapszakaszt

Vissza
A Füred ellen zárjuk az alapszakaszt

Következik a szezon utolsó alapszakaszmeccse! Ma 18 órától a Balatonfüredet fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban a K&H férfi kézilabdaliga 26. fordulójában. Szurkolóink azt kérik, legyünk minél többen a mérkőzésen, adjunk erőt a fiúknak a bajnoki döntő e

Decemberben a férfi kézilabda NB I 13. fordulójában a Balaton partján 33–21-re győzött a MOL-Pick Szeged. Azon a találkozón a legeredményesebb játékosunk Szergej Gorbok volt hat találattal, míg Bodó Richárd öt gólig jutott. A hazaiaknál is megoszlottak a gólok, Győri és Debreczeni négyszer-négyszer, Kasparek, Szemenov és Kemény pedig háromszor-háromszor voltak eredményesek.

Ahogy a Szeged, úgy a Balatonfüred is pályára lépett már a válogatotthét után. Mi a Balmazújváros ellen nyertünk hazai környezetben 30–24-re, míg Csoknyai István tanítványai a Tatabányát fogadták, de kikaptak 29–24-re.

Az utolsó mérkőzésektől függetlenül már kijelenthető, hogy az NB I gólkirálya a balatonfüredi Győri Mátyás lesz, aki jelenleg 158 találatot számlál. Beérésére a tatabányai Milos Vujovicsnak 23, a füredi Kaspareknek pedig 29 gólt kellene szereznie egyetlen mérkőzésen.

A MOL-Pick Szeged házi góllövőlistáját Balogh Zsolt vezeti 102 találattal, de szorosan ott van mögötte szlovén jobbszélsőnk, Mario Sostaric, aki 101 gólnál jár. Bodó Richárd 90-szer, Pedro Rodríguez 65-ször volt eredményes eddig.

Amennyiben a ma 18 órakor kezdődő Balatonfüred elleni találkozónkat megnyerjük, akkor élen zárjuk az alapszakasz és egy hét múlva szombat 15.45-től Veszprémben kezdjük meg a bajnoki döntőt.

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2017.05.13.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR