Hatgólos győzelem a Balmazújváros ellen

Vissza
Hatgólos győzelem a Balmazújváros ellen

A K&H férfi kézilabdaliga 24. fordulójában a MOL-Pick Szeged 17-12-es félidő után 30-24-re legyőzte a Balmazújvárost.

MOL-Pick Szeged - Balmazújvárosi KK 30-24 (17-12)
Férfi kézilabda NB I, 24. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 800 néző. Vezette: Felhő, Öcsi.
MOL-Pick Szeged: Sego - Sostaric 2, Buntic 2, Skube 4/3, Bánhidi 4, Petrus 5, Bóka 2. Csere: Sierra (kapus), Zubai 1, Pedro 2/1, Obranovic, Bodó 7, Fekete B. 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Balmazújváros: Paul - Dioris 1, Sztojanovics 2, Rasic 1, Balázs 2, Curuvija 2, Kekezovics 4/1. Csere: Pásztor I. (kapus), Bali 3, István, Hanták 4/2, Temesvári 2, Jordán 3, Vranac, Martinez. Vezetőedző: Tréki Tamás.
Hétméteres: 5/4, ill. 3/2.
Kiállítások: 8, ill. 4 perc.

NYILATKOZATOK

Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged vezetőedzője: - Nehéz meccset játszani a válogatott hét után, mert mindig vannak problémák. A sérült játékosaink pihentek, akik kevesebbet kézilabdáztak, azok pedig több lehetőséget kaptak, de még hiányzik a ritmus. Sokkal jobban kell teljesítenünk szombaton a Balatonfüred ellen. Sok szerencsét kívánok a Balmazújvárosnak, jussanak vissza mihamarabb az NB I-be.

Fekete Bálint, a MOL-Pick Szeged játékosa: -  Gratulálok a Balmazújvárosnak, mert ötven percig jól játszottak. Örülök, hogy sokan kilátogattak a mérkőzésre, szombaton igyekszünk majd jobban kézilabdázni.

Tréki Tamás, a Balmazújváros vezetőedzője: - Gratulálunk a Szegednek a papírforma győzelemhez. Meg kell dicsérnem a saját csapatom is, mert taktikailag nagyon fegyelmezettek voltak végig. Az 52. percben még két gól volt a különbség a két együttes között. Gyakorlásnak szántuk ezt a meccset, mert még van egy bajnokink az Orosháza ellen

Pásztor Imre, a Balmazújváros játékosa: - Gratulálok a Szegednek. Ez a csapat Európa egyik legjobbja, ezt a meccset gyakorlásnak szántuk. Szeretnénk megnyerni majd a Liga Kupát az Eger ellen.

Nem forgott veszélyben a MOL-Pick Szeged győzelme a Balmazújváros ellen. Fekete Bálinték 30-24-re nyertek a hajdúságiak ellen. Szergej Gorbokra láb-, Alen Blazevicre vállsérülés miatt nem számíthatott Juan Carlos Pastor vezetőedző, míg Balogh Zsolt pihenőt kapott a válogatott hetet követően.

Nagy ellenállással kezdte a találkozót a Balmazújváros. Először a 8. percben vezetett a MOL-Pick Szeged, Bóka Bendegúz találatát követően 5-4-et mutatott az eredményjelző. Folyamatosan lendült játékba a Pastor-alakulat, az első félidőben kialakult legnagyobb különbség öt gól volt a felek között.

A második játékrészben is jól tartották magukat a vendégek, nem tudott ellépni a Szeged. Bodó átlövései rendre utat találtak a hálóba, de Jordán és Hanták meccsben tartották a Balmazt. A 49. percben 24-22-re feljöttek a vendégek, ekkor időt is kért a hazaiak vezetőedzője, Juan Carlos Pastor. Innentől feljebb kapcsolt a MOL-Pick, az utolsó tíz percet 6-2-re nyerték meg Bodóék.

A hét első hazai meccsét 30-24-re nyerte meg a Szeged a Balmazújváros ellen, a bajnoki döntő előtti utolsó alapszakasz-meccsét szombaton 18 órától a Balatonfüred ellen játsza a MOL-Pick Szeged az úújszegedi sportcsarnokban.

- Becsei Dávid -

Közzétéve: 2017.05.10.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR