A Balmazújvárost fogadjuk holnap

Vissza
A Balmazújvárost fogadjuk holnap

Utolsó előtti hazai alapszakasz-mérkőzésünkön a Balmazújvárost fogadjuk a férfi kézilabda NB I 24. fordulójában holnap 18 órától.

A Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület felhívással élt a szurkolókhoz, arra kérnek minden MOL-Pick Szeged-szimpatizánst, hogy minél többen jöjjenek szurkolni a csapatnak.

A bajnoki döntő előtti két utolsó meccsünket az újszegedi sportcsarnokban vívjuk. Először a tabella 13. helyén álló Balmazújvárost látjuk vendégül, amely a másodosztályban folytatja majd szereplését.

Bár a Balmazújváros az előző mérkőzésén legyőzte a rivális Gyöngyöst, eldőlt, hogy a hajdúságiak kiesnek a K&H férfi kézilabdaligából, mivel az egymás elleni összevetés a Gyöngyösnek kedvez.

A már biztos kiesés következtében holnap már gyakorolhatnak a következő szezonra, valamint a hátralevő legfontosabb tétmérkőzéseikre, az Eger elleni Liga Kupa fináléjának párharcára, amelyet idegenben kezdnek majd meg a jövő héten az Eger ellen.

Novemberben kilencgólos sikert arattunk idegenben. Akkor Mario Sostaric volt a legeredményesebb játékosunk nyolc találattal, de Matej Gaber is hat gólig jutott.

A Balmazújváros házi góllövőlistáját az exszegedi Marinko Kekezovics vezeti 112 góllal. 

- Becsei Dávid -

Közzétéve: 2017.05.09.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR