Szerdán a Balmazt, szombaton a Füredet fogadjuk

Vissza
Szerdán a Balmazt, szombaton a Füredet fogadjuk

A héten kétszer is hazai pályán szerepelünk a K&H férfi kézilabdaligában. Szerdán 18 órakor a Balmazújvárost, szombaton szintén 18 órakor a Balatonfüredet fogadjuk.

Két meccs van hátra a K&H férfi kézilabdaliga alapszakaszából, és mindkettőt hazai pályán vívjuk. Eddig 24 meccset játszottunk, 23-szor nyertünk, egyetlenegyszer szenvedtünk vereséget.

A papírforma azt ígéri, hogy szerdán a Balmazújváros, míg szombaton a Balatonfüred ellen is nyerünk, így megnyerjük az alapszakaszt.

Juan Carlos Pastor vezetőedző filozófiáját azonban már minden szegedi szurkoló ismeri, a spanyol szakember nem szeret semmit sem elkiabálni, és mindig csak a következő feladatra koncentrál.

Szerdán az utolsó előtti Balmazújváros érkezik hozzánk. A vendégek a Mezőkövesd mellett búcsúztak az NB I-től, így jövőre az NB I/B-ben folytatják a küzdelmet. Idegenben 33–24-re nyertünk, Mario Sostaric volt a legeredményesebb játékosunk 8 góllal.

A válogatott játékosok hétfőn térnek vissza Szegedre, ezen a napon két foglalkozás szerepel a programunkban.

Az biztos, hogy Szergej Gorbok láb-, míg Alen Blazevic vállsérülés miatt nem játszik a héten. Mindketten szépen gyógyulnak, kezelésekre járnak.

A Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület felhívással élt a szurkolókhoz, arra kérnek minden MOL-Pick Szeged-szimpatizánst, hogy minél többen jöjjenek szurkolni a csapatnak.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2017.05.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR