Santa Claus menü a Pick játékosok ajánlásával

Vissza
Santa Claus menü a Pick játékosok ajánlásával

A Burger King Árpád téri üzletének vendégei voltak péntek délután a Pick Szeged játékosai. A balkezes trió tagjai: Ancsin Gábor, Balogh Zsolt valamint Tatai Péter szaloncukrot osztott a gyorsétterem vendégeinek, és bepillantott a hamburger-készítés rejtel

Kora délután több hullámban érkeztek a vendégek a Burger King belvárosi üzletébe, ahol főként iskolások választottak a menükből. Meglepte a gyerekeket, amikor a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának játékosai közül Ancsin Gabi rakta gondosan a tálcákra a hamburgereket, miközben Tatai Peti a pénztárgépnél szorgoskodott. Láthatóan tetszett a válogatott játékosoknak ez a szerepkör, főként Tatus érezte át a feladat súlyát. Mindeközben az asztalnál ülő fiúkat Balogh Zsolti kínálta szaloncukorral. Két, 9 év körüli srác először hanyag eleganciával vetett oda egy köszönömöt a jobbátlövőnek, majd amikor rádöbbentek, hogy ki is az alkalmi Mikulás, papírért és tollért matattak táskájukban, mert véletlenül sem maradtak volna le egy autogramról.

A munka után jöhetett a jól megérdemelt pihenés: a Pick játékosai a Santa Claus menü evése közben arról beszélgettek, hogy szívesen részt vennének egy országos kereskedelmi tv csatorna valamelyik gasztronómiai műsorában. Bár, mint kiderült, egyikük sem tud főzni, de a rántotta készítése még nekik is jól megy. A hamburger készítését pedig mindhárman bevállalnák, akár nagy plénum előtt is. A kulisszatitkok megismeréséhez pedig Tatai Peti azonnal neki is látott: a tanácsokat Rácz Bendegúztól, a Burger King legifjabb „szakácsától” ismerhette meg, aki nem mellesleg a Pick Szeged U10-es csapatának ifjú játékosa.

- Szeberényi Klára - 

Közzétéve: 2013.12.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
02/26
Borítsuk kékbe a PICK Arénát

Szerdán 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a THW Kiel együttesét fogadjuk. Az utolsó hazai csoportmeccsünket vívjuk.

2024
02/26
Európa egyik legpatinásabb csapata lesz az ellenfelünk

Szerda 18.45-kor a Bajnokok Ligája A csoportjában, a 13. fordulóban a német THW Kielt fogadjuk a PICK Arénában.

AZ ÖSSZES HÍR