Az élet nem áll meg, készülünk a PSG ellen

Vissza
Az élet nem áll meg, készülünk a PSG ellen

Csapatunk vereséget szenvedett a debreceni Magyar Kupa-döntőben, hatalmas csatában 23–22-re kaptunk ki a Veszprémtől. Április 23-án (vasárnap) 17 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a francia Paris SG gárdáját fogadjuk.

Egy elveszített kupadöntő után mindenki nehéz helyzetbe kerül. Edző, játékos, szurkoló. Rossz érzés a debreceni MK-fináléra gondolni, mert hihetetlen izgalmak közepette buktuk el a finálét, és nyert a Veszprém 23–22-re.

Azért utaztunk el, hogy megajándékozzuk a szurkolóionkat egy győzelemmel. Nem sikerült, az élet pedig megy tovább, jön a következő nagy feladat.

Szurkolóink előtt szeretnénk kalapot emelni, fantasztikus hangulatot teremtettek a döntőben, jó volt látni az egységet, azt, hogy ennyien kékbe öltöztek, űztek, hajtottak bennünket. Nagyszerű táborunk van, amelyre nagyon büszkék vagyunk.
Kedden már két edzés szerepel a programunkban, délelőtt futunk és kondizunk

Bizony jön az újabb komoly feladat, a VELUX EHF Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccse. Vasárnap 17 órakor itthon kezdünk a francia Paris SG ellen. A visszavágót április 29-én (szombat) vívjuk majd a francia fővárosban.

A világ egyik legjobb csapata érkezik hozzánk nagyobbnál nagyobb klasszisokkal.
Az MK-döntő már a múlt, mi Csak előre tekintünk, készülünk legjobb tudásunk szerint a PSG ellen.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.04.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR