Herbert Gábor az új utánpótlás szakmai igazgató

Vissza
Herbert Gábor az új utánpótlás szakmai igazgató

A nyártól (július 1-jétől) Herbert Gábor veszi át a Pick Szeged kézilabdacsapata utánpótlásának irányítását. A 70-szeres válogatott játékos eddig az U13-as csapat trénere volt. Az eddigi vezető, Velky Mihály visszaköltözik a Balaton partájára, és Veszprém

– Nagyon örültem a felkérésnek – kezdte a beszélgetést a Pickkel magyar bajnok és kupagyőztes egykori beállós –, ami először váratlanul ért. Sokat gondolkodtam a lehetőségen, és mivel komoly kihívásnak tartom a lehetőséget, így elvállaltam a munkát. A klubvezetés, a vezetőedző, Juan Carlos Pastor teljes mellszélességgel mellettem áll, a Misterrel már sok mindenről egyeztettünk, de teljesen szabad kezet kapok. A terveimet szeretném véghezvinni, megvalósítani. Érdekes eddig a pályám, hiszen voltam játékos és még vagyok is, dolgoztam edzőként, most pedig vezetőként tevékenykedem tovább. Minden trénerrel leülök majd beszélgetni, hogy megismerjék a terveimet, miként képzelem el az egyre nagyobb Pick Szeged-utánpótlás működését.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2017.04.12.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR