Tizenegy góllal győztünk Csurgón

Vissza
Tizenegy góllal győztünk Csurgón

Negyedóráig vezetni tudott hazai pályán a Csurgó, azonban szünetre már mi mehettünk előnnyel. A második félidőt izgalommentesen, magabiztos játékkal abszolváltuk, így 35-24-re győztünk a K&H férfi kézilabda ligában Csurgón.

A mai mérkőzés alól Bánhidi Bence kapott felmentést Juan Carlos Pastortól, helyette a fiatal balszélső, Stefan Sunajko került a meccsberetbe, míg Szergej Gorboknak nem kellett beállnia.

A kapuban José Manuel Sierra kezdett, majd a második félidőben Urh Kastelic védett, jól. A Csurgó negyedórán át vezetett, majd 8-8 után Jonas Källman mesternégyesével megszilárdítottuk előnyünket a 19. percben.

Az első játékrészben nem nőtt tovább a csapatok között a különbség, 15-19-cel vonulhattak az öltözőbe az együttesek.

Fordulás után Kastelic érkezett a szegedi kapuba. A szlovén hálóőr nem egyszer bravúrral védett, de Bodó Richárd sem szűkölködött. Az első félidőben háromszor, a másodikban ötször talált be a CSKK-nak.

Szerencsére nem forgott kockán a szegedi győzelem, végig kézben tartották a találkozót Juan Carlos Pastor tanítványai. 

A MOL-Pick Szeged legközelebb pénteken 18 órakor lép pályára, akkor hazai pályán fogadják Bodóék az Egert.

NYILATKOZAT:

Zubai Szabolcs, a MOL-Pick Szeged játékosa: - Már az első félidőben is 3-4 gólos különbség a két csapat között, de a második játékrészben ez megsokszorozódott. Ha lehet olyat mondani, bedaráltuk őket. A hazaiak elfáradtuk, míg mi mindkét sorunkat játszattuk és mindenki megkapta a kellő lehetőséget. Jól védekeztünk, ebből pedig rengeteg indításgólt szereztünk. Az első félidőben rontottunk egy-két ziccert, a többit mind belőttük. Ez megkönnyítette a dolgunkat, hogy nem felállt fal ellen kellett végigtámadnunk a mérkőzést.

Csurgói KK-MOL-Pick Szeged 24-35 (15-19)
K&H férfi kézilabda liga, 21. forduló, Csurgó, Sótonyi László sportcsarnok, 600 néző. Vezette: Bán, Szloska.
Csurgói KK: Balogh T. - Varjú 3, Asztrasapkin 4, Hadziomerovic 1, Mikita 2, Géczi, Oslak 1. Csere: Balogh Á. (kapus), Radjenovic 3, Halász 2, Gazdag 1, Faluvégi 4, Manojlovity 2, Alvaro, Csordás, Pordán 1.   Vezetőedző: Sótonyi László.
MOL-Pick Szeged: Sierra - Sostaric 1, Balogh Zs. 6/4, Skube 3, Gaber 1, Bodó 8, Källman 5. Csere: Kastelic (kapus), Blazevic 1, Thiagus Petrus 1, Zubai 3, Sunajko 1, Obranovic 3, Buntic 2, Pedro.  Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítás: 4, ill. 2 perc.
Hétméteres: 2/0, ill. 4/4.

- Becsei Dávid -

Közzétéve: 2017.04.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR