Szerdán Csurgón játszunk

Vissza
Szerdán Csurgón játszunk

Szerdán 18 órakor a Csurgói KK otthonában lépünk pályára a K&H férfi kézilabda liga 21. fordulójában. A héten pénteken 18 órakor itthon az Egert fogadjuk, míg másnap Cegléden játszunk bajnokit.

Az ősszel 30-23-ra nyertünk a Csurgó ellen hazai környzetben, azon a meccsen Thiagus Petrus és Mario Sostaric 6-6 gólt szerzett, míg Bodó Richárd ötször vette be az ellenfél kapuját.

Szerdán hosszú idő után újból Csurgón játszunk, a Somogy megyei csapat csarnoka immár elkészült. Kedden délután útra kelünk, az éjszakát Nagyatádon töltjük. Ez bevett szokos, hogy mindig egy nappal hamarabb megyünk el. Hétfőn pihentünk, kedden egyet edzettünk.

Komoly kis hét lesz, hiszen pénteken 18 órakor itthon fogadjuk az Egert, majd másnap Cegléden szerepelünk. Sűrű a program, de a jövő héten csak egy feladatra kell koncentrálnunk, méghozzá a debreceni magyar kupa négyes döntőre. Az elődöntőban nagypénteken a Tatabánya lesz az ellenfelünk, míg másnap a helyosztókat rendezik. 

A szerdai meccsünkről a delmagyar.hu a helyszínről szöveges online tudósítással számol be, csapatunk Facebook-, Twitter és Snapchat-oldala pedig részeredményekkel, fotókkal is videókkal jelentkezik. 

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.04.04.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR