Buknicz Alexandráék kukkantanak be a kulisszák mögé

Vissza
Buknicz Alexandráék kukkantanak be a kulisszák mögé

Egy hétig játszottunk, és vártuk a MOL-Pick Szeged szurkolóitól a fotókat. "Kukkancs be a kulisszák mögé" felhívásunkra közel 30 pályázat érkezett, a nyertes fotót pedig Buknicz Alexandra töltötte fel.

Remekebbnél remekebb fotók érkeztek be hozzánk a pályázatra, a szerencse, a sorsolás pedig csak egynek kedvezett. A nyertes Buknicz Alexandra lett, így a fotón szereplő hármas tekinthet majd vasárnap a Silkberot elleni BL-meccs előtt a kulisszák mögé. 

15.30-kor találkozunk majd a sportcsarnok hátsó bejáratánál, temészetesen a #kékek stábja végig kíséri majd őket. Az utolsó csapateligazítás után a MOL-Pick Szeged játékosaival a folyóson pacsizhatnak, majd a bemelegítést a szegedi kispadról nézhetik végig. Lesz majd természetesen meglepetésajándék is számukra.

Mivel ilyen sokan játszottak velünk, így őket sem felejtjük, sorsolunk még szerencsést a jövő héten is, az Eger elleni bajnoki előtt. 

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.03.29.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR