Dániában folytatjuk a Bajnokok Ligáját

Vissza
Dániában folytatjuk a Bajnokok Ligáját

Csapatunk gőzerővel készül a vasárnapi (kezdés: 16.50, élő: Sport 1 TV) VELUX EHF Bajnokok Ligája-mérkőzésre. Dániában, a Silkeborg otthonában kezdünk, a visszavágót április 2-án vívjuk Szegeden. Tét a legjobb nyolc közé jutás.

Továbbra is minden gond nélkül készülünk, a remek tavaszias, nyárias idő mindenkit felvidít, minden játékosnak jobb a kedve, a közérzete. Kell is a jó hangulat, hiszen minden fronton élesedik a küzdelem. Máris itt az első feladat, vasárnap Dániában, Silkeborgban lépünk pályára. Ellenfelünkkel még nem találkoztunk a nemzetközi porondon, így a Gudme, az Aalborg, a Koppenhága és a Kolding után az ötödik dán együttessel futunk össze a BL-ben.


A találkozó érdekessége lesz, hogy Stas Skube testvére, Sebastian éppen az ellenfelünket erősíti majd. Utoljára ilyen testvérharc a Pick Szeged-Valladolid meccsen volt, akkor Milorad Krivokapics a jelenlegi másodedzőnk, Marko Krivokapics ellen csatázott.


Szerdán délelőtt egy, csütörtökön kettő, pénteken egy edzés szerepel a programban. Szombaton reggel nyolc órakor indulunk az újszegedi sportcsarnok elől. Budapestről Billundba repülünk, onnan egy rövid buszozás után érjük el a 47 ezres Silkeborgot. Este edzés szerepel a programban, vasárnap 16.50-kor pedig következik a meccs, a tét a legjobb nyolc közé jutás.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2017.03.23.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR