Rangadóra fel! Gyerünk kékek!

Vissza
Rangadóra fel! Gyerünk kékek!

Csapatunk péntek délelőtt az újszegedi sportcsarnokban edzett, az éjszakát Balatonalmádiban tölti. Szombaton 17 órakor következik a K&H férfi kézilabda liga csúcsrangadója. A találkozót az M4 Sport TV élőben közvetíti.

Minden rendben volt a péntek délelőtti edzésen is, Marin Segót leszámítva mindenki egészséges, így a legerősebb kerettel vehetjük fel a küzdelmet a RANGADÓN, a szombati veszprémi összecsapáson.

250 szegedi szurkoló kísér el bennünket, a kék hívekkel együtt biztatja majd a csapatot az olimpikon súlyemelő Nagy Péter is, így igazán erős lesz a táborunk.

Kell is a szurkolás, a bajnoki tétje nem kisebb, mint az alapszakasz-elsőség megszerzése. Szegeden 26-23-ra nyertünk az ősszel. Ha pontegyenlőség van a záráskor, akkor az egymás elleni eredmény számít majd. Így nem mindegy, hogy milyen eredményt érünk el. Pastor mester viszont nem számol, ő mindig nyerni szeretne. Eddig nem tudtuk bevenni a Veszprém Arénát, éppen tavaly játszottuk eddig legszorosabb meccsünket, akkor csak 30-29-re nyert a riválisunk.

"Gigászok csatája" - nyilatkozta a Veszprém megyei napilapnak Mikler Roland, a hazai csapat kapusa, a Pick egykori játékosa. Két nagyszerű formában lévő csapat találkozik majd egymással, a bajnoki címvédő is felszálló ágban van, de szerencsére mi is elkaptuk a fonalat, a Zágráb és a Löwen ellen kiválóan játszottunk.

Sok újat már nem tud mutatni egymásnak a két csapat, a pillanatnyi forma dönt majd. A pénteki tréninget látva kijelenthető, hogy nagyon együtt van a társaság, és egy komoly meccsen a csapategység sokat számít, ebben pedig erősek vagyunk.

A #kékek stábja már pénteken Szegedre érkezett, végig követ bennünket a két nap alatt, interjúkat készít, olyan helyekre is eljut a kamerával és a mikrofonnal, amit a szurkolók eddig nem láttak. A felvételt az áprilisi adásban láthajták majd.

A szombati meccset az M4 Sport TV élőben adja, a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik, a Rádió 88 élőben jelentkezik.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.03.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
06/18
Két akadémistánkat is kölcsönadunk az NB I-be

Két tehetséges akadémiai játékosunk is kölcsönbe kerül a következő szezonban. Gazsó Péter a HSA NEKA, míg Fekete Gellért a Csurgói KK csapatában szerepel az NB I-ben.

2024
06/17
Június 19-én döntenek

Klubunk beadta a szabadkártya kérelmét a 2024-2025-ös Bajnokok Ligája szezonra. Június 19-én döntenek az indulókról.

AZ ÖSSZES HÍR