A VELUX ingyen kézilabdákkal támogatja a jövő sztárjait

Vissza
A VELUX ingyen kézilabdákkal támogatja a jövő sztárjait

A VELUX EHF Bajnokok Ligája névadó szponzora, a VELUX Csoport “Let’s Play” címmel indított kampányt, és kínál esélyt 8 és 14 év közötti utánpótlás csapatoknak hogy ingyen labdákhoz jussanak. A kampány a 2016/17-es szezonban kezdődött, de a cég folytatja é

A kampány keretében minden nyertes klub 12 labdát kap egy speciális SELECT labdahálóban. Az érdeklődőknek nincs más dolguk, mint kitölteni a jelentkezési lapot a veluxhandball.com oldalon, és várni, hogy a kisorsolt nyertesek között lesznek-e.

A jelenleg futó szezonban a VELUX 4000 labdát oszt szét, amelyeket az Európai Kézilabda Szövetség hivatalos labdapartnere, a SELECT biztosít. A pályázók 0-ás, 1-es és 2-es méretű labdák közül választhatnak.

A labdák mellé ráadásként a szezon végén egy 2000 eurós vásárlási utalvány is gazdára vár, amelyen felszereléseket vásárolhat az egyik szerencsés csapat. Hogy esélyük legyen az utalvány megnyerésére, a csapatoknak meg kell osztaniuk egy fotót az új labdáikkal pózolva a veluxhandball.com oldalon.

A kampány elnevezése tükrözi a VELUX Csoport filozófiáját, mely szerint arra törekszenek, hogy jobb életkörülményeket biztosítsanak napfény és friss levegő segítségével: a munkához, az élethez és a játékhoz is.

A részvételhez kattints a http://www.veluxhandball.com/apply-for-balls oldalra, és pályázz, hogy nyerhess néhány hivatalos VELUX EHF Bajnokok Ligája labdát.

Bármely európai utánpótlás csapat pályázhat az ingyen labdákra.

További információkért kattints a Q&A (Kérdések és válaszok) oldalra a veluxhandball.com honlapon.

Közzétéve: 2017.03.16.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/18
Magyar Kupa: a Balatonfüreddel játszunk az elődöntőben

Az M4 Sport Tv kézilabda-magazinjában kisorsolták a Magyar Kupa elődöntőinek párosításait, ahol a Balatonfüreddel kerültünk össze.

2019
03/18
Szerencsét hozott a Lexus-kulcs

Remek győzelmet arattunk tegnap délután, 25–23-ra nyertünk a K&H liga 20. fordulójában a Veszprém ellen. A mérkőzés előtt csapatkapitányunk és elnökünk jelképesen megkapta a Lexus Szegedtől új autóink kulcsait.

AZ ÖSSZES HÍR