A Silkeborg lesz az ellenfelünk

Vissza
A Silkeborg lesz az ellenfelünk

A MOL-Pick Szeged a dán Bjerringbro-Silkeborggal játszik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

 A dán együttes a csoportkör utolsó, 14. fordulójában házigazdaként 37–32-re legyőzte a svájci Schaffhausent vasárnap, így az A csoport hatodik helyén zárt. Továbbjutás esetén a szegediek a Nantes–PSG francia párharc győztesével találkoznak a negyeddöntőben.

Az A és a B csoport győztese a negyeddöntőbe került, a 2–6. helyezettek a nyolcaddöntőben folytatják szereplésüket. A párharcok első mérkőzéseit március 22. és 26. között, a visszavágókat pedig egy héttel később rendezik. A Szeged idegenben kezd majd.

A nyolcaddöntő párosítása: Bjerringbro-Silkeborg (dán)– MOL-Pick Szeged, PPD Zagreb (horvát)–Telekom Veszprém, Nantes (francia)–Paris Saint- Germain (francia), Montpellier (francia)–Vive Tauron Kielce (lengyel), THW Kiel (német)– Rhein-Neckar Löwen (német), Meskov Breszt (fehérorosz)– Flensburg (német).

Közzétéve: 2017.03.13.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR