Kedden irány Frankfurt!

Vissza
Kedden irány Frankfurt!

Szerdán 20.45-kor utolsó csoportmeccsünket vívjuk a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. Csapatunk Németországban, Frankfurtban, a Rhein-Neckar Löwen ellen zár. Tét a harmadik hely. A találkozót a Sport 2 TV élőben közvetíti.

26–21-re nyertünk a PPD Zágráb ellen, ez volt a csoportban a hetedik sikerünk, továbbra is a negyedik helyen állunk. 

Szerdán 20.45-kor az utolsó csoportmeccsünket vívjuk idegenben, Németországban, Frankfurtban, a Rhein-Neckar Löwen ellen. Hatalmas tétje van a meccsnek, ha nyerünk, akkor biztos, hogy a harmadik helyen végzünk. Mivel még bármi előfordulhat az utolsó fordulóban, így akár másodikok, de még ötödikek is lehetünk. Matekozni teljesen felesleges, itt most mindenki a Löwen elleni meccsre koncentrál, csakis a győzelemben gondolkodik.

Hétfőn délelőtt videózás, majd edzés szerepel a programban, kedden 6.45-kor indulunk a sportcsarnok elől. Fankfurtban szerencsére nem kell sokat utaznunk, 18 órakor lesz edzésünk – a szokásos suliban –, majd szerdán délelőtt a meccshelyszínen tart foglalkozást Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapics.

A Löwen vasárnap a Bundesligában játszott meccset, a Füchse Berlin ellen 30–30-s döntetlent ért el.

Két éve sikerült nyernünk ellenük, idegenben 34–30-ra vertük őket. Tavaly a Rhein-Neckar diadalmaskodott, 35–30-ra nyert. Az őszi szegedi meccsen – ez volt a nyitótalálkozó a BL-ben – 28–28-as döntetlen született.

A szerdai összecsapást a Sport 2 TV élőben adja, csapatunk Facebook- és Twitter-oldala fotókkal, videókkal és friss hírekkel jelentkezik majd az útról.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.03.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR