Mozgalmas hetünk lesz - dupla meccs, plüssdobással

Vissza
Mozgalmas hetünk lesz - dupla meccs, plüssdobással

A héten két meccset is játszik a Pick Szeged. Szerdán idegenben 18 órakor a Vác otthonában szerepelünk, szombaton 18 órakor pedig 2013 utolsó hazai meccsét vívjuk a Győr ellen. A bajnokira 100 forint lesz a belépő, és lesz ismét plüssállat dobás.

Szerdán 18 órakor idegenben, a Vác otthonában lépünk pályára a férfi kézilabda NB I-ben. A meccsről a delmagyar.hu online tudósításban számol be, 

A Szeged VTV csütörtök este 20.45-kor adja felvételről a szerdai bajnokinkat. Szerencsére a Benfica elleni meccset mindenki megúszta sérülés nélkül, egyedül Marko Laszicára nem számíthat Juan Carlos Pastor vezetőedző.

Szombaton 18 órakor az újonc Győr ellen hazai pályán szerepel a Pick. 2013-ban utoljára láthatja a kedvenceket a Pick-tábor. A szegedi klubvezetés úgy döntött, hogy a meccset 100 forintért nézhetik meg a szurkolók. A Délmagyarország – Horváth Levente volt az ötletgazda – 2009-ben kérte először a szurkolókat arra, hogy hozzanak magukkal plüssállatot, amelyet a kezdés előtt a pályára dobhattak. A csapat idén is várja az ajándékokat, a plüssök mellett mesekönyvet is, amelyeket majd a Délmagyarország–Rotary Adventen, a Klauzál téren adnak át.

Elkészült a Tappancs Alapítvány 2014-es falinaptára, amelyen a Pick Szeged játékosai kutyákkal és macskákkal vannak lefotózva. A szombati meccsen árulják a karácsonyi ajándéknak is beillő naptárt.

Csütörtökön pedig minden Pick-drukker izgul, hiszen ekkor sorsolnak az EHF-kupában, ekkor derül ki, hogy ki lesz a csoportellenfelünk. Bécsben ott lesz Mezei Richárd, a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója, és Szögi Nándor utánpótlás technikaivezető. 

- süli róbert - 

Közzétéve: 2013.12.03.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR