Kedden Orosházán játszunk

Vissza
Kedden Orosházán játszunk

Ezen a héten kettő mérkőzést játszik a MOL-Pick Szeged, mindkétszer idegenben. Kedden 18 órától a K&H férfi kézilabda liga tizenhetedik fordulójában Orosházán, míg vasárnap 18 órától (tévé: Sport1) a Bajnokok Ligája B csoportjának tizenkettedik körében Ki

Szombaton nagy csatában, 23–21-kikaptunk a BL-ben a Vardar Szkopjétól. A vereség mellett további rossz hír, hogy horvát kapusunk, Marin Sego, lábszársérülést szenvedett, így hosszabb időre harcképtelenné vált.

Holnapi ellenfelünknél sem egészséges mindenki, a viharsarkiak balszélsője és egyben csapatkapitánya, Németh László, a Tatabánya elleni bajnokin szenvedett vádlisérülést, amely miatt több hét pihenő vár rá a klub Facebook-oldalának közlése szerint.

Az Orosháza tizenöt mérkőzése után az NB I-es tabella kilencedik helyén áll jelenleg hat győzelemmel és kilenc vereséggel. A szegedi találkozót a MOL-Pick 36–22-re nyerte meg. Azon az összecsapáson Pedro Rodríguez volt a legeredményesebb játékosunk öt találattal, de Thiagus Petrus, Mario Sostaric és Bánhidi Bence is négy-négy gólig jutottak.

Őszi meccsünkön még Vladan Jordovic ült az orosházi kispadon, azonban december elsejétől a klub felmentette tisztségéből a szerb edzőt. Helyét a csapat irányítója, az exszegedi Buday Dániel vette át. Játékoskarrierjét egyúttal befejezte.

–Becsei Dávid–

Közzétéve: 2017.02.20.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR