Laluska Balázs: biztos vagyok a Pick-győzelemben

Vissza
Laluska Balázs: biztos vagyok a Pick-győzelemben

Csapatunk szombaton a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjában, a 11. fordulóban a Vardar Szkopje együttesét fogadja. 2004. október 30-án 25-18-ra nyertünk a macedón csapat ellen. Laluska Balázs ezen a meccsen 6 gólt szerzett.

Az elmúlt időszakban háromszor játszottunk a Bajnokok Ligájában a Vardar ellen, és mindháromszor a macedón bajnok nyert. Utoljára 2004. október 30-án győztük le őket, akkor a BL-ben 25-18-ra nyertünk ellenük. 2014-ben a Kanizsa-kupa döntőjében 31-30-ra nyertünk, így azért sikerült őket az elmúlt időszakban is legyőznünk. 

Kicsit visszarepülünk a múltba, Laluska Balázzsal beszélgettünk.

– Emlékszem – kezdte a beszélgetést a Pick egykori átlövője, Laluska Balázs –, az ellenfél kispadján Dragan Djukics ült. Ebben az időszakban kezdtünk egyre több szerepet kapni a csapatban. Végig uraltuk a meccset, simán nyertünk, és most us szegedi győzelmet várok szombaton. Minden hazai találkozó fontos a BL-ben, ez most különösen az, a csapat képes megszerezni a 2 pontot, és akkor nagyon jó helyen zárhatja a MOL-Pick a csoportot. A hazai közönség rengeteg pluszt jelent, ez hihetetlen motiváció. A védekezés lesz a döntő, ebben a műfajban pedig jó a Pastor-alakulat, és ha Thiagus Petrus visszatér, akkor egészen más lesz a szegediek játéka, a brazil fontos része a keretnek.

Pénteken 15 órától lesz jegyárusítás a sportcsarnokban!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.02.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/29
Szombaton Tatabányán játszunk rangadót

Szombaton 19 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a MOL Tatabánya otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport+ élőben közvetíti.

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

AZ ÖSSZES HÍR