Vasárnap 13 órától: MOL-Pick-Szeged-Budakalász

Vissza
Vasárnap 13 órától: MOL-Pick-Szeged-Budakalász

A K&H férfi kézilabda liga tizenötödik fordulójában a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata a CYEB Budakalászt fogadja az újszegedi sportcsarnokban vasárnap 13 órától. Nehéz időszak vár Juan Carlos Pastor együttesére, mivel kedden és szombaton is pályára lép a

35–20. Ennyire nyertünk idegenben az ősszel. Azon a találkozón Szergej Gorbok és Mario Sostaric öt-öt gólt, míg Balogh Zsolt négyet szerzett. Denis Bunticon és a kapusainkon kívül mindenki legalább egyszer betalált a hazaiak kapujába.

A Parrondóval, Czinával, Józsával, Halásszal és Sutkával felálló Budakalász jól szerepelt az ősszel az NB I-ben. Tizennégy mérkőzésen hétszer nyertek és ugyanennyiszer kaptak ki. Többek között legyőzték a Csurgót 24–21-re hazai pályán, de a Tatabányát is megszorongatták (25–26), míg a Veszprém ellen tízgólos vereséget szenvedtek.

A CYEB Budakalász a tabella hatodik helyét foglalja el, kedvezőbb gólkülönbségének köszönhetően megelőzve az azonos pontszámmal levő Ceglédet. A Pest megyei együttes házi góllövőlistáját a balszélső Bohács Sándor vezeti ötvenkettő góllal, megelőzve mindössze egy találattal az irányító Koncz Andrást. Az exszegediek közül a balátlövő Sutka Norbert harminchét, Roberto García Parrondo harmincegy, Józsa Máté tizennégy, Halász Máté három, Czina József pedig kettőt gólnál jár a szezonban.

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2017.02.11.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/16
Jön az év első edzőmeccse

Felkészülési mérkőzésen holnap 17 órától a macedón Peliszter Bitolát fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. A találkozó megtekintése ingyenes.

2019
01/15
Nagy Martin: Kösz, jól vagyok

Csapatunk utánpótlás-válogatott kapusa, Nagy Martin az elmúlt héten kézsérülést szenvedett. A hálóőr túl van a műtéten, hét hetet vesz igénybe a gyógyulása.

AZ ÖSSZES HÍR