Vasárnap 13 órától: MOL-Pick-Szeged-Budakalász

Vissza
Vasárnap 13 órától: MOL-Pick-Szeged-Budakalász

A K&H férfi kézilabda liga tizenötödik fordulójában a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata a CYEB Budakalászt fogadja az újszegedi sportcsarnokban vasárnap 13 órától. Nehéz időszak vár Juan Carlos Pastor együttesére, mivel kedden és szombaton is pályára lép a

35–20. Ennyire nyertünk idegenben az ősszel. Azon a találkozón Szergej Gorbok és Mario Sostaric öt-öt gólt, míg Balogh Zsolt négyet szerzett. Denis Bunticon és a kapusainkon kívül mindenki legalább egyszer betalált a hazaiak kapujába.

A Parrondóval, Czinával, Józsával, Halásszal és Sutkával felálló Budakalász jól szerepelt az ősszel az NB I-ben. Tizennégy mérkőzésen hétszer nyertek és ugyanennyiszer kaptak ki. Többek között legyőzték a Csurgót 24–21-re hazai pályán, de a Tatabányát is megszorongatták (25–26), míg a Veszprém ellen tízgólos vereséget szenvedtek.

A CYEB Budakalász a tabella hatodik helyét foglalja el, kedvezőbb gólkülönbségének köszönhetően megelőzve az azonos pontszámmal levő Ceglédet. A Pest megyei együttes házi góllövőlistáját a balszélső Bohács Sándor vezeti ötvenkettő góllal, megelőzve mindössze egy találattal az irányító Koncz Andrást. Az exszegediek közül a balátlövő Sutka Norbert harminchét, Roberto García Parrondo harmincegy, Józsa Máté tizennégy, Halász Máté három, Czina József pedig kettőt gólnál jár a szezonban.

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2017.02.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
06/18
Két akadémistánkat is kölcsönadunk az NB I-be

Két tehetséges akadémiai játékosunk is kölcsönbe kerül a következő szezonban. Gazsó Péter a HSA NEKA, míg Fekete Gellért a Csurgói KK csapatában szerepel az NB I-ben.

2024
06/17
Június 19-én döntenek

Klubunk beadta a szabadkártya kérelmét a 2024-2025-ös Bajnokok Ligája szezonra. Június 19-én döntenek az indulókról.

AZ ÖSSZES HÍR