Lenovo a MOL-Pick Szeged támogatói között

Vissza
Lenovo a MOL-Pick Szeged támogatói között

Újabb támogatóval bővült a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Hivatalosan a Lenovo Magyarország is csatlakozik az 55 éves klub támogatói köréhez.

„A világ és Magyarország első számú PC-gyártójaként vállalatunk aktív támogatói tevékenységet folytat hazai szinten is, amelynek fókuszában a feltörekvő fiatalok és tehetségek támogatása áll. Ilyen kezdeményezésünk volt például a Lenovo Motivátor Nagydíj és a Lenovo Divattervezői Pályázat is, amelyekkel a fiatal és feltörekvő tehetségeket támogattuk az elmúlt években. Örömmel tölt el, hogy a most létrejött együttműködéssel egy teljesen új irányt veszünk, amelynek keretében a világszínvonalat képviselő MOL-Pick Szeged kézilabdacsapatot támogathatjuk. Bízom benne, hogy támogatásunkkal hozzájárulhatunk egy profi csapat sikereihez, és mindemellett közösen öregbíthetjük hazánk hírnevét,” – mondta el az együttműködésről Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója.

Közzétéve: 2017.02.03.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR