A Mezőkövesdet látjuk vendégül

Vissza
A Mezőkövesdet látjuk vendégül

Nyolc összecsapás vár februárban a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatára. Öt találkozót az újszegedi sportcsarnokban, hármat pedig idegenben játszanak Zubaiék. Az első találkozón szombaton 18 órától a Mezőkövesdet látja vendégül a Pastor-együttes.

Legnagyobb győzelmünket eddig éppen Mezőkövesden szereztük, a NB I harmadik fordulójában 36–19-re nyertünk. Legeredményesebb játékosunk azon a mérkőzésen két jobbszélsőnk, Mario Sostaric és Pedro Rodríguez voltak, 6-6 góllal.

Balmazújváros elleni győzelmével (34-23), váci döntetlenjével és tizenhárom vereségével a Mezőkövesdi KC a K&H liga sereghajtója három ponttal.

Thiagus Petrus és Szergej Gorbok sérülés tért haza Szegedre a franciaországi világbajnokságról. Előbbi még nincs teljesen rendben, így pihenőt kap a Mezőkövesd ellen, hogy Fehéroroszországban már biztosan a pályán lehessen. Orosz válogatott balátlövőnk viszont egészséges, trénerünk rendelkezésére áll.

Bóka Bendegúzra sem számíthat Juan Carlos Pastor vezetőedző, így a balszélen Jonas Källman poszttársa Stefan Sunajko lesz. Szlovén válogatott beállónk, Matej Gaber bronzéremmel a nyakában tért vissza, párnapos pihenőt követően már edzésbe állt és játékra jelentkezett.

A MOL-Pick Szeged februári programja:

Február 4., 18 óra: MOL-Pick Szeged – Mezőkövesdi KC K&H liga

Február 9., 20.30 (tévé: Sport1): HC Meskov Breszt – MOL-Pick Szeged BL

Február 12., 13 óra: MOL-Pick Szeged – CYEB Budakalász K&H liga

Február 14., 18 óra (tévé: M4 Sport): MOL-Pick Szeged – B. Braun Gyöngyös K&H liga

Február 18., 17.30 (tévé: Sport1): MOL-Pick Szeged – RK Vardar Szkopje BL

Február 21., 18 óra: Orosházi FKSE-Linamar – MOL-Pick Szeged K&H liga

Február 26., 18 óra (tévé: Sport1): KS Vive Tauron Kielce – MOL-Pick Szeged BL

Február 28., 18 óra: MOL-Pick Szeged – Váci KSE K&H liga

- Becsei Dávid -

Közzétéve: 2017.02.03.

TOVÁBBI HÍREK

2023
05/30
Habuczki Tamás: ez a kézilabda ünnepe

Péntek 18.15-kor a bajnoki döntő első mérkőzésén a PICK Arénában fogadjuk a Telekom Veszprém csapatát. Egykori játékosunkkal, Habuczki Tamással beszélgettünk.

2023
05/30
Jegyárusítás a veszprémi meccsre

Június 5-én (hétfő) 18.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének második meccsét a Telekom Veszprém otthonában vívjuk. Jegyinformációk a meccsel kapcsolatosan.

AZ ÖSSZES HÍR