Győzelemmel, továbbjutással emlékeztünk Fehér Miklósra

Vissza
Győzelemmel, továbbjutással emlékeztünk Fehér Miklósra

Végig vezetve múlta felül a Benficát, így kettős győzelemmel jutott be az EHF-kupa legjobb 16 csapata közé a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A Pick győzelemmel, és továbbjutással emlékezett Fehér Miklósra.

Pick Szeged-Benfica (portugál) 31-25 (14-10) 
Férfi kézilabda EHF-kupa, 3. forduló, visszavágó. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 3000 néző. Vezette: Nikolov, Nacsevszki (macedónok).
Pick Szeged: Mikler - Parrondo 2, Zubai 5, Ilyés 1, Blazevic 1, Vadkerti 1, Mindegía 1. Csere: Tatai (kapus), Balogh 10, Sulc 1, Gidai, Larholm 9/7, Kekezovics, Czina. VezetőedzőJuan Carlos Pastor.
Benfica: Alamo - Areia 2, Pedroso 4, Carneiro 6/1, Costa 3, Csernov, Andrade 9/5.Csere: Ferreira (kapus), Carmo, Semedo, Pereira, Rodrigues, Pais 1. VezetőedzőLuis Gomes.
Hétméteres: 7/7, ill. 7/6.
Kiállítás: 6, ill. 12 perc.
Továbbjutott: a Pick Szeged kettős győzelemmel.

Juan Carlos Pastor: - 12-6-ig remekül játszottunk, ám a cseréknél visszaesett a védekezésünk, és magunkra húztuk az ellenfelet. A második félidő elejét rosszul kezdtük, az volt a legnagyobb gondunk, hogy ugyanazoknak a játékosoknak kellett végigjátszaniuk a meccs nagy részét. Nagyon fontos volt, hogy az első összecsapáshoz képest fejlődjünk, és ne okozzon gondot a portugálok nyitott védekezése - ezt megoldottuk. Örülök a továbbjutásnak, és annak, hogy néhányan megmutatták, hogy hasznára lehetnek a csapatnak, és a kispadról is pluszt tudnak adni. Várjuk a sorsolást!

Jorge Rito: - Amikor a sorsoláskor megláttuk, hogy a Pick Szegeddel játszunk, már tudtuk, hogy lehetetlen a továbbjutás számunkra, hiszen a Pick esélyes a Final Fourra is. Az volt a célunk, hogy az első meccs után maradjon esélyünk a párharcban, ezt sikerült megvalósítanunk. A visszavágón a saját tudásunkhoz képest jól játszottunk, ez erre az eredményre volt elegendő. Sok sikert kívánunk a Picknek a kupa további szakaszára!

Balogh Zsolt: - Ez a meccs benne van pályafutásom legjobb három összecsapása között! A Benfica szimpatikus ellenfél volt, de a párharc végére kijött a keretek közötti különbség. A félidőben megbeszéltünk, hogy egy lapáttal rá kell tennünk, ám a kapusuk jól védett, emiatt zavarodtunk meg egy kicsit a második játékrész elején. Egy időkérés helyre tett minket, és végül sikerült magabiztosan nyernünk.

Vicente Alamo: - A Pick már az első félidőben eldönthette volna a továbbjutást, de sikerült visszajönnünk a meccsbe, ez a mi szintünkön komoly teljesítmény. Minden mérkőzésre ugyanúgy készülök, és bár nekem ezúttal jól ment a játék, sajnálom, hogy a csapat nem tudott továbbjutni.

Közzétéve: 2013.11.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR