Stas elvitte Ádámot a suliba

Vissza
Stas elvitte Ádámot a suliba

Stas Skube vitte csütörtök reggel Babinszki Ádám Márkot iskolába. A MOL-Pick Szeged irányítóját hihetetlen szeretettel fogadta a Tisza-parti Általános Iskola 4. osztálya.

Babinszki Ádám Márk nagyon izgult. A Tisza-parti általános iskola 4. osztályos tanulója lett az a szerencsés, akit suliba vitt a MOL-Pick Szeged irányítója, Stas Skube. 

Csütörtök reggel Ádám nagyon várta játékosunkat, kis ajándékkal is készült, amit még az elindulás előtt átadott Stasnak. Gyorsan még kért egy autogrammot, majd 7.20-kor elindultak a suliba. 7.30-kor már a Tisza-parti Általános Iskola aulájában voltak, Ádám élvezte az utat, azt, hogy csapatunk egyik játékosa viszi suliba. Gyorsan kiderült, hogy Stas Skube az egyik kedvence.

- Öt éves korom óta kézilabdázom, beállós vagyok a Pick Szeged U10-es csapatában. Bánhidi Bence, Jonas Källman és Stas Skube a nagy kedvencem. Most már főleg rajongok Stasért, hiszen elhozott a suliba. Szerencsére a tanulás is jól megy, egyetlen négyesem lesz félévkor, kedvenc tantárgyam a matematika.

Az osztály egyre több gyerekkel telt meg. Jöttek a szomszédos termekből is, így csordultig telt fiatallal a terem, amikor Stas és Ádám belépett. "Pick Szeged!" kiáltás köszöntötte őket, előbb Stas, majd Ádám kapott nagy tapsot.

Irányítónkhoz pedig záporoztak a kérdések, a gyerekek egyre aktívabbá váltak.

Mi a kedvenc magyar ételed? "A halászlé!" - válaszolta Skube.

Milyen tanuló voltál? "Négyes, ötös! Van már diplomám is, a tanulás a legfontosabb, utána jön csak sport!" - mondta Stas.

Hogy érzed magad Szegeden? "Szeretünk itt élni, a feleségem és a két gyermekem is jól érzi magát. Kedvenc helyünk a Vadaspark!" - mondta irányítónk.

Miért lettél kézilabdás? "Szülővárosomban ez a legnépszerűbb sportág, így már általános iskolás koromban elkezdtem játszani. Persze, futballoztam is, de mindig a kézilabda volt a fő sportágam!" - zárta a beszélgetést a MOL-Pick Szeged kézilabdása.

Ezután jött egy nagy roham. Stas Skube nem érkezett üres kézzel, autogromkártyákat hozott, amit aláírt a fiataloknak. Az esemény közös fotóval zárult, majd egy-egy pacsival, így köszöntek el Skubétól a gyerekek.

Egy remek reggel volt, amelyen ott volt csapatunk klubtévéje, a #kékek. Az esemény február 3-án kerül majd műsorra a Sport 1 TV-n.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.01.26.

TOVÁBBI HÍREK

2023
06/09
Ezüstérmesként zártuk a bajnokságot

Négy góllal is vezettünk a Veszprém ellen a bajnoki finálé mindent eldöntő meccsén, a végén azonban a vendégek szerezték meg a győzelmet (27–31), ezzel az aranyérmet.

2023
06/09
A PICK Aréna kapui 18.30-kor nyílnak

Ma 20.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének harmadik meccsére minden jegy elfogyott, a pénztárak nem nyitnak ki, jegy nélkül ne induljatok útnak.

AZ ÖSSZES HÍR