Január 27-én Makón játszunk edzőmeccset

Vissza
Január 27-én Makón játszunk edzőmeccset

Csapatunk január 9-én (hétfő) megkezdi a felkészülést. Egyelőre a vébén szereplő válogatott játékosok nélkül. Január 27-én (péntek) 17 órakor Makón, az Erdei János sportcsarnokban a Vojvodina ellen játszunk – ingyenes – edzőmeccset.

Újabb változás, a Mezőkövesdet február 4-én (szombat) 18 órakor fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. A kövesdiek magyarkupa-meccse miatt kellett módosítani az időpontot.

Pastor mester viszont nem módosít semmin, a spanyol szakember már a szezonkezdetkor megtervezte, hogy január 9-én kezdi meg a felkészülést a csapat. Természetesen a világbajnokságon szereplő játékosok hiányoznak majd.

Az említett magyar bajnoki találkozóig három edzőmeccset játszunk. Január 20-án és 21-én a horvát Nasicében a Nexe ellen, míg január 27-én (péntek) 17 órakor Makón, az Erdei János sportcsarnokban a szerb Vojvodina ellen.

A Pick-turné keretében szerepelünk a Maros-parti városban. A makóiak imádják a csapatot, nagyon sokan járnak a meccseinkre. Nem véletlen az sem, hogy a 78 ezres táborhoz közelítő Facebook-oldalunkat a makóiak közül sokan kedvelik, a magyar városokat (Szeged, Budapest, Debrecen, Győr, Hódmezővásárhely, Kecskemét) tekintve Makó a nyolcadik helyen áll.

A Pick-turné elnevezés azt jelenti, hogy csapatunk az elkövetkező években szeretne olyan településekre eljutni, ahol kedvelik a MOL-Pick Szegedet, megmutatni élőben magát a helyieknek. Ez lesz az első állomás, nagy valószínűséggel a nyáron is lesznek ilyen jellegű meccseink.

Ami igazán jó hír: a nézők a MOL-Pick Szeged–Vojvodina edzőmeccset ingyen nézhetik meg.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.01.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR