Karácsonyi gálával búcsúztunk

Vissza
Karácsonyi gálával búcsúztunk

Színpompás és remek hangulatú karácsonyi gálával zártuk le a 2016-os esztendőt. Két alapítónk, dr. Bérczy Mihály és Ludányi Márton vágta fel a szülinapi tortánkat.

Szombat este a szegedi Forrás Hotelben tartotta évzáró karácsonyi gáláját a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A klubvezetés, a szakmai stáb, a teljes keret, az utánpótlásedzők és a támogatók közösen zárták a 2016-os évet. 

A Docpiano Band zenéje szólt, miközben gyülekezett a vendégsereg.
Süli Róbert kommunikációs vezető köszöntötte a megjelenteket, és mesélte el a szombat délelőtti Mézes Sándor-emléktornát, amely ismét bizonyította, hogy mennyire összetartó a Pick-család.

Dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke köszöntőjében kiemelte, hogy idén is szép sikereket ért el a csapat, a Veszprém 2016-ban csak egyetlen góllal volt jobb nálunk, ami mindenképpen előrelépés.

– Egy új, hároméves projektbe kezdtünk. Sokan féltettek bennünket a kezdéstől, az első időszaktól. A csapat erre alaposan rácáfolt, olyan eredményeket ért el a Bajnokok Ligájában és a magyar bajnokságban, amely biztató jövőképet mutat. Célunk, hogy sikerüljön nyernünk, elhódítani a Magyar Kupát vagy a magyar bajnoki címet, a nemzetközi porondon pedig igazán emlékezetes dolgot alkotni.

Külön köszönet jár a támogatóknak, akik nélkül nem lehetnénk ennyire sikeresek – mondta köszöntőjében dr. Szűcs Ernő Péter.

Ezután az Infusion Trio szórakoztatta a nézőket, majd a vacsorát követően egy hatalmas torta érkezett a terembe.

December 16-án ünnepeltük 55. születésnapunkat, a két alapító, dr. Bérczy Mihály és Ludányi Márton vágta fel az első szeleteket. A két legendát, klubunk létrehozóit nagy taps köszöntötte, több játékosunk is közös fotót készített velük.
Kovács Zsigmond karikaturista pedig nem unatkozott, hiszen kézilabdásaink közül többen is szembe ültek vele, és karikatúrát készített róluk, ami örök emlék marad számukra.

Este kilenc óra után már a megszokott jelenet zajlott le. Összes játékosunk elköszönt egymástól, átölelték egymást, boldog karácsonyt és sikeres új évet kívántak egymásnak.

Most szabadságukat töltik a fiúk, a válogatottjátékosok már a jövő héten megkezdik a vébére való felkészülést, mi pedig január 9-én látunk munkához.

Közzétéve: 2016.12.19.

TOVÁBBI HÍREK

2023
06/09
Ezüstérmesként zártuk a bajnokságot

Négy góllal is vezettünk a Veszprém ellen a bajnoki finálé mindent eldöntő meccsén, a végén azonban a vendégek szerezték meg a győzelmet (27–31), ezzel az aranyérmet.

2023
06/09
A PICK Aréna kapui 18.30-kor nyílnak

Ma 20.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének harmadik meccsére minden jegy elfogyott, a pénztárak nem nyitnak ki, jegy nélkül ne induljatok útnak.

AZ ÖSSZES HÍR