A csapat újból segített, Zubai Szabi átadta az adományt

Vissza
A csapat újból segített, Zubai Szabi átadta az adományt

A MOL-Pick Szeged kézilabdacsapat játékosai és a szakmai stáb összefogtak, és az öltözőben adományt gyűjtöttek. Az összeget szerda délután kapitányunk, Zubai Szabolcs nyújtotta át a Reménysugár alapítvány képviselőinek.

Zubai Szabolcs, a csapat kapitánya szerda délután személyesen vitte el a csapat ajándékát. A MOL-Pick teljes csapata a „Reménysugár” Dél-alföldi Hematológiai és Onkológiai Gyermekbetegekért Alapítványnak a munkáját segítették. Pénzbeli támogatásukat Zubai Szabolcs nyújtotta át dr. Bartyik Katalin főorvosnak, a kuratórium elnökének, valamint dr. Kovács Dénesnek.

Minden támogatás fontos, így ez az összeg is jó helyre kerül. A gyerekek gyógyulására, az osztályon, a gyermekeik mellett lévő anyukák, apukák napjainak minőségének javítására fordítják majd.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.12.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR