Szülinap, utolsó meccs, emléktorna

Vissza
Szülinap, utolsó meccs, emléktorna

Mozgalmas hét elé néz a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Pénteken 18 órakor a Tatabánya otthonában vívjuk 2016 utolsó bajnokiját. Érdekesség, hogy ezen a napon ünnepli klubunk az 55. születésnapját. Szombaton délelőtt a Mézes Sándor-emléktorna, maj

Egyetlen meccsünk van hátra 2016-ból. Pénteken 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 14. fordulójában idegenben, Tatabányán lépünk pályára. Megkezdődik az NB I-ben a második kör. Komoly kis rangadóval zárjuk az évet, hiszen a bányászvárosban mindig kemény meccset játszunk. 

Az ősszel, az első szegedi meccsen is nagy csatában nyertünk 26–23-ra. Szerencsére mindenki rendben van, Bóka Bendegúz vállsérülése is szépen javul.

Csapatunk 13 meccset játszott eddig a bajnokságban, és tizenháromszor nyert, 26 pontunk van. A Grundfos Tatabánya KC 13 meccsen 10-szer nyert, egyszer döntetlent játszott, kétszer vereséget szenvedett.

A meccsről a delmagyar.hu szöveges online tudósítással számol be, a csapat Facebook-oldala részeredményekkel jelentkezik, a Szeged TV szombaton felvételről adja le a meccset.

Péntek a mi napunk, a szülinapunk. Klubunk ekkor lesz 55 éves.

Szombat igazán mozgalmas lesz. Délelőtt első alkalommal rendezzük meg a Csak Előre Szurkolói Egyesülettel közösen a Mézes Sándor kézilabda-emléktornát. Nagy szurkolónkra, Mézire emlékezünk, méghozzá játékkal, amit ő is nagyon szeretett.
Három csapat játszik az újszegedi sportcsarnokban, a meccsek 10 órakor kezdődnek, a megtekintése ingyenes. A résztvevő csapatok a Mézi (edzők: Balogh Zsolt, Pedro), a Csak Előre (edzők: Zubai Szabolcs, Szergej Gorbok) és a Média-sportolók csapata (edzők: Bodó Richárd, Thiagus Petrus).

Este a MOL-Pick Szeged teljes kerete, a vezetőség, a szakmai stáb és a támogatók közösen zárják le az évet, a karácsonyi gálát a Forrás szállodában tartja a klub.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.12.13.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR