Köszönjük a kabalákat! Jó helyre kerülnek

Vissza
Köszönjük a kabalákat! Jó helyre kerülnek

Közel 30 zsáknyi kabala repült be a MOL-Pick Szeged–Csurgói KK bajnoki előtt a küzdőtérre. Szurkolóink ismét kitettek magukért. Egy biztos: jó helyre kerülnek a plüssfigurák.

Hét éve a Délmagyarország napilap ötlete alapján kezdtük el a plüssdobást, amit mindig az év utolsó hazai meccsére szervezünk meg. A jótékonyság a cél, idén is több helyre juttatjuk el a kabalákat.

A Csurgói KK játékosai hozzájárultak a gyűjtéshez, a bemutatás előtt a kezükben egy-egy figurával futottak ki a pályára.

A közös visszaszámlálás után ismét „megtelt” a küzdőtér, közel 30 zsáknyi plüssállat jött össze. Nagy-nagy köszönet a szurkolóknak.

Klubunk a Délmagyarország–Rotary Adventre, a Lions, a Rádió 88, a Vöröskereszt és a Szegedi Városkép és Piac Kft. szervezésében működő Szeretetkuckóba is juttat az állatokból, de viszünk egy nagyobb mennyiséget az SZTE Gyermek- és Ifjúságpszichiátriára is.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.12.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR