Balogh Zsolt: Mindig az aktuális forma dönt

Vissza
Balogh Zsolt: Mindig az aktuális forma dönt

Válogatott átlövőnk beszélt a Celje elleni BL-meccsről.

Sorozatban ötödik győzelmét arathatja a Bajnokok Ligájában szombaton 18.45-től a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, amennyiben legyőzi a szlovén Celjét. Balogh Zsolt beszélt a meccsről a Délmagyarországnak.

– Szeptember óta nem volt két teljes nap pihenőnk, most viszont a Kristianstad elleni szombati győzelem után kedden edzettünk először. Jól jött a szünet ebben a nehéz sorozatban. Mindenki feltöltődve tért vissza, a hét hátralévő részében pedig maximális erőbedobással tudtunk készülni a szlovének ellen – mondta.

– Játékosállomány alapján három nagy csapat van a csoportunkban. A Kielce, a Vardar és a Löwen. Ők is körbeverték egymást, a Vardar váratlan vereséget szenvedett a Rhein-Neckartól, míg a németek éppen ebben a fordulóban a Zagrebtől, de a Kielce is kikapott nyolccal a Löwentől, hattal a Vardartól. Minimális különbségek vannak a csapatok között, senki nem mehet biztosra. Mindig az aktuális forma dönt – tette hozzá.

Közzétéve: 2016.12.02.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR