Újból lesz sál a Celje-meccs előtt

Vissza
Újból lesz sál a Celje-meccs előtt

Csapatunk szombaton 18.45-kor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a szlovén Celjét fogadja. A meccs előtt az újszegedi sportcsarnok előterében ismét lehet majd vásárolni sálat, amely az 55 éves születésnapra készült.

December 16-án leszünk 55 évesek. Ez alkalomból a Kristianstad elleni meccs előtt a szurkolóink vásárolhattak az erre az alkalomra készített sálból, amely nagy népszerűségnek örvendett, el is fogyott.

Jó hír, hogy szombaton ismét lesznek sálak, és továbbra is 1550 forintért. Arra kérünk mindenkit, hogy lehetőleg korlátozott számban vásároljon, gondoljon a többi szurkolóra is. Köszönjük a megértést.

A sál mellett újabb termékekkel is találkozhatnak. Az első 55 szurkoló, aki 2550 forintért vásárol, ajándékba kap két darab, egyenként 3 órás tartózkodásra jogosító utalványt, amelyet a Napfényfürdő Aquapolisban használhat fel.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.11.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR