Tatai Peti volt a meglepetés!

Vissza
Tatai Peti volt a meglepetés!

Meglepetés-összejövetelt szervezett a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A mozgáskorlátozott Sohajda Ferenc Attila nagy kedvence Tatai Péter válogatott kapus. A Pick hálóőre egy dedikált mezt és a kedvese által készített tortát adott át ajándékba szerda

– Igazán azóta járok Pick-meccsre, amióta Peti Szegedre igazolt. Nagyon kedvelem a játékát, azt, hogy mindig győzni akar. Nekem az is tetszik, amikor éppen Czina Józsit számon kéri, hogy miért nem védekezett előtte rendesen, és ezt szóvá teszi. Ez a harcosság az, ami igazán megfogott – mesélt Attila arról, miért a kedvence Tatai.

Tatai Péter párja, Gerebenics Júlia a torta mellett kis muffinokkal és sütikkel is készült.

– Imádom a futballt is. Minden országban van kedvencem, Angliában a Leeds, Skóciában a Rangers, Németországban az 1860 München. Amikor a német csapat Magyarországon játszott, akkor ott voltam Szombathelyen, Király Gáborral is sikerült is találkoznom – mesélt Attila a labdarúgás iránti vonzalmáról.

A sütemények egyre jobban fogytak, Tatai Peti mesélt a kemény felkészülésről, az új mesterrel, Juan Carlos Pastorról, miközben észre sem vettük, hogy repül az idő. Remek hangulatú délutánnal sikerült megajándékozni egy nagy Pick-szurkolót.

Közzétéve: 2013.08.28.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR