Megalakult a „CSAK ELŐRE! A SZEGEDI KÉZILABDÁÉRT EGYESÜLET”

Vissza
Megalakult a „CSAK ELŐRE! A SZEGEDI KÉZILABDÁÉRT EGYESÜLET”

Megalakult a „Csak előre! A Szegedi Kézilabdáért Egyesület”! Szombaton a Celje előtti meccs előtt már tagokat toboroz az egyesület.

– Hosszú idő óta szerveztük a szurkolói egyesületünket – kezdte a beszélgetést az elnök, Csapó Attila –, és örömmel jelenthetem be, hogy a „Csak előre! A Szegedi Kézilabdáért Egyesület!” immár hivatalosan is létezik. Célunk, hogy még egységesebbek legyünk, közösen összefogjunk, növeljük a létszámunk, programokat szervezzünk, és még egységesebben szurkoljunk. A honlapunk már működik, a csakelore.hu oldalon vagyunk elérhetőek, itt olvashatják az alapszabályunkat, és itt található meg a belépési nyilatkozatunk is. Facebook-profilunkhoz is egyre többen csatlakoznak, örömmel újságolhatom, hogy egyre nagyobb a kedvelői táborunk. A Celje-meccs előtt a sportcsarnok aulájában is megtalálnak bennünket a szurkolók. Nagyon bízunk benne, hogy sokan csatlakoznak majd hozzánk, szeretnénk, ha idegenben is többen biztatnák a csapatot, így a hazai és külföldi meccsekre is szervezünk majd utakat. Igazi szurkolói életet szeretnénk a csapat körül, ezért hoztuk létre az egyesületünket.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.11.28.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR