Az év utolsó BL-meccse következik

Vissza
Az év utolsó BL-meccse következik

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata szombaton 18.45-kor az év utolsó Bajnokok Ligája-mérkőzését játssza hazai pályán. A magyar együttes a szlovén Celjét fogadja az újszegedi sportcsarnokban.

Az elmúlt BL-forduló sem múlt el meglepetés nélkül. Szerencsére a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata hozta a papírformát, és simán, 33–28-ra nyert a svéd bajnok IFK Kristianstad ellen. A Löwen viszont bombameglepetésre – otthon simán kikapott – diadalmaskodott (29–26) a Vardar Szkopje otthonában. Hektikus meccset játszott a Celje és a Breszt, az utolsó 25 másodpercben három gól is született, végül 36–36 lett az eredmény.

Éppen a szlovén bajnok, a Celje lesz a Pick ellenfele szombaton 18.45-kor.

Csütörtökön és pénteken 15 órától lesz jegyárusítás a sportcsarnok pénztárában.

A csapat kedden edz először, Pastor mester az IFK elleni meccs után két nap pihenőt engedélyezett a játékosoknak, akik közül többen is betegeskedtek az elmúlt héten, így a kis szabadság mindenkinek jól jött.

Jövőre öt összecsapás vár még a BL-ben a Szegedre, négy kezdési időpont már ismert, csak a német bajnok Löwen elleni idegenbeli találkozó kezdése nem ismert még.

A jövő évi meccsek, február 9. (csütörtök), 20.30: HC Meskov Breszt–MOL-Pick Szeged.

Február 18. (szombat), 17.30: MOL-Pick Szeged–Vardar Szkopje.

Február 26. (vasárnap), 18: Kielce–MOL-Pick Szeged.

Március 4. (szombat), 17.30: MOL-Pick Szeged–HC PPD Zagreb.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.11.28.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR