Szergej Gorbok kemény meccsre számít

Vissza
Szergej Gorbok kemény meccsre számít

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata szombaton 18.15-kor a svéd IFK Kristianstadot fogadja az újszegedi sportcsarnokban, a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. Szergej Gorbokkal, csapatunk átlövőjével beszélgettünk.

– Mit vársz a meccstől, egy hete simán, 29–21-re nyertünk Svédországban a Kristianstad ellen?

– Komoly meccs lesz, a Kristianstad bárkinek a dolgát képes megnehezíteni. Az előző meccs már a múlt, most a szombativall kell foglalkozni, fontos, hogy mindig tisztelni kell az ellenfelet. Szurkolóinkkal együtt biztos vagyok benne, hogy sikerül megszerezni a győzelmet.

– Meccsről meccsre jobb a csapat, ez mindenképpen biztató a jövőre nézve.

– Ha csapatként teljesítünk jól, akkor annak eredménye van, és ez látszik az elért sikereinken. Akkor vagyunk jók, ha mindenki egyformán tolja a szekeret. Nekünk az a dolgunk, hogy amit az edzőnk kér, azt a pályán megvalósítsuk. Sokat kell még dolgoznunk, mert még ennél is jobbak lehetünk.

– Gondoltad, hogy ilyen gyorsan a szegedi közönség egyik kedvence lesz?

– Ennek nagyon örülök, nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan megkedvelnek a MOL-Pick Szeged szurkolói. Ez nemcsak az én érdemem, hanem a csapaté, a társaimé is.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2016.11.25.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR