Ismerkedjünk meg a Cegléddel

Vissza
Ismerkedjünk meg a Cegléddel

Hatgólos győzelmet arattunk a Bajnokok Ligája hatodik fordulójában Celjében. Nem áll meg az élet, kedden 18 órától már a Ceglédet fogadjuk a K&H férfi kézilabda ligában. Ismerkedjünk meg velük.


Két meghatározó játékosát vesztette el a Cegléd a nyáron. Sipeki Levente a védelem alappillére, míg a jobbszélső Országh Ádám az első számú gólfelelőse volt a csapatnak 118 találatával. Mindketten a B. Braun Gyöngyösnél folytatták pályafutásukat. A vezetők a pótlásukat a MOL-Pick Szegedből próbálták megoldani. A balkezes szélsőposztra Gidai Máté, míg a védekező-beálló posztra Szabó Bence érkezett a Pest megyeiekhez. Nagy erősítés a ceglédieknek a magyar válogatottban is már bemutatkozó Pallag Péter kapus hazacsábítása Romániából.

A csapat biztos pontját montenegrói kézilabdásai jelentik: Ivan Perisics jobbátlövőben, Bozo Andjelics irányítóban és Nemanja Grbovics beállóban. Ez az idei gólokban is megmutatkozik, mivel a házi góllövőlistát is Perisics vezeti 41 góllal, a harmadik Grbovics 29-cel, a negyedik pedig Andjelics 24-gyel.
A szezont a Veszprém ellen kezdték, hazai pályán 40–24-re kaptak ki. Utolsó mérkőzésüket tegnap a Grundfos Tatabánya ellen játszották. Ezen a találkozón is vereséget szenvedtek otthon, 25–18-ra bizonyultak jobbnak Vladan Matics tanítványai.

A Cegléd a tavalyi évet a 12. helyen zárta az NB I-ben, míg most kilenc lejátszott mérkőzés után három győzelemmel, egy döntetlennel és öt vereséggel a kilencedik pozíciót foglalja el.

Átigazolások a 2016/17 szezon előtt:

Érkezett:
Gidai Máté (jobbszélső, MOL-Pick Szeged), Szabó Bence (beálló, MOL-Pick Szeged), Pallag Péter (kapus, AHC Potaissa Turda), Luka Karanovics (jobbátlövő, RK Lavovi), Nagy László (kapus, Cegléd ifi), Müller János (beálló, Cegléd ifi), Imregi Ferenc (balszélső, Cegléd ifi)

Távozott:

Országh Ádám (jobbszélső, B. Braun Gyöngyös), Sipeki Levente (védekező, B. Braun Gyöngyös), Vladan Abramovic (kapus, ?)

A Ceglédi KKSE játékoskerete a 2016/17-es szezonra:

Kapusok: Pallag Péter, Bősz Dániel, Milos Mojszilov, Nagy László
Jobbszélsők: Gidai Máté, Megyeri Péter
Jobbátlövők: Ivan Perisics, Luka Karanovics, Fiar Dániel
Irányítók: dr. Bíró Balázs, Bozo Andjelics, Tóth Károly
Beállók: Nemanja Grbovics, Szabó Bence, Müller János
Balátlövők: Lepsényi Sándor, Borsos Tamás, Tóth Norbert
Balszélsők: Lászlai Szabolcs, Hódi Lóránd, Imregi Ferenc
Vezetőedző: Nagy Károly

- Becsei Dávid -

Közzétéve: 2016.11.14.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR