Nagyszerű győzelmet arattunk Celjében

Vissza
Nagyszerű győzelmet arattunk Celjében

Nagyszerű, 31-25-ös győzelmet arattunk a VELUX EHF Bajnokok Ligájában Celjében. A szegedi szurkolók fantasztikus buzdítása mellett végig vezetve szereztük meg a fontos 2 pontot.

RK Celje Pivovarna Lasko-MOL-Pick Szeged 25-31 (15-16)
VELUX EHF Bajnokok Ligája, B csoport, 6. forduló, Celje, Dvorana Zlatorog, 3000 néző. Vezette: Eliasson, Palsson (izlandiak).
Celje: Lesjak - Marguc 4/2, Babarskas 1, Janc 4, Zarabec 2, Poteko 2, Zvizej 5. Csere: Gajic (kapus), Mackovsek, Malus 3, Razgor 2, Kodrin 1. Beciri. Vezetőedző: Andrej Feldin. 
MOL-Pick Szeged: Sierra - Pedro, Buntic 2, Skube 3, Bánhidi 5, Gorbok 6, Källman 4. Csere: Sego (kapus), Blazevic, Thiagus Petrus, Balogh 6/3, Sostaric 2, Obranovic 1, Bóka, Zubai 2, Gaber. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítás: 8, ill. 18 perc.
Hétméteres: 4/2, ill. 3/3

 

Jól kezdtünk, Balogh Zsolt hetese után mi szereztünk vezetést, ami erőt is adott, hiszen az első 30 percben csak nálunk volt az előny. A meccs elején az egykori szegedi Luka Zvizej tartotta a lépést velünk, miközben több ziccert is rontottunk.

Támadásban jól használtuk ki a lehetőségeinket, előbb Bánhidi, majd Zubai talált be beállóból rendszeresen a kapuba, Balogh Zsolti pedig értékesítette a heteseket. Mivel a védekezésünkben voltak lyukak, így egy góllal, 16-15-re vezettünk 30 perc után. A népes szegedi tábor legnagyobb örömére, amely többször is túlharsogta a hazai nézőket.

A második félidőben is kézben tartottuk a meccset, Sego fontos labdákat fogott, elől Gorbok, Sostaric és Balogh fontos pillanatokban szerzet gólokat, így az utolsó 10 percre úgy mentünk bele a hajrába, hogy 3 góllal vezettünk.

Erre még rátettünk egy lapáttal, így a végén 31-25-ös győzelmet arattunk, fontos 2 pontot szereztünk.

A fantasztikus szegedi tábor percekig ünnepelte a fiúkat, akik megérdemelték a tapsot.


Közzétéve: 2016.11.12.

TOVÁBBI HÍREK

2022
11/29
Itt Celje! Kezdődik a második kör (Útinapló)

Szerda 18.45-kor a Machinesseker Bajnokok Ligájában a szlovén bajnok RK Celje Pivovarna Lasko otthonában lépünk pályára. Útinaplóval jelentkezünk a két napos túráról.

2022
11/28
Pénteken Zozo és Miki gyűjt adományt a Tappancsnak

Péntek 17 órakor a Napfény Parkban található TESCO-ban gyűjt adományt a Tappancsnak Szita Zoltán és Rosta Miklós.

AZ ÖSSZES HÍR