Újabb BL-feladat, Celjére készülünk

Vissza
Újabb BL-feladat, Celjére készülünk

Csapatunk szombaton 19 órakor Szlovéniában, a Celje otthonában lép pályára a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. Fontos idegenbeli összecsapás következik számunkra.

Hétfőn délután már edzés szerepel a programban, akik nem játszottak a különböző válogatottakban, azok a hétvégére pihenőt kaptak. Többen a játékosaink közül kirándulni mentek a fővárosba, kikapcsolódtak.

Azok a MOL-Pick-kézisek, akik vasárnap válogatottmeccset játszottak, hétfőre még pihenőt kaptak, számukra kedden kezdődik a közös munka.

Szombaton 19 órakor Szlovéniában, a Celje otthonában szerepelünk a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. A hatodik fordulóban csatázunk. Ellenfelünk eddig az öt meccsen egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent, és háromszor vereséget szenvedett, három pontjával a csoportban a hetedik helyen áll.

A hazai csapatnál szerepel az a Luka Zvizej, akit a Pick Szeged-szurkolók a klub 50. születésnapján minden idők legjobb szegedi csapatába szavaztak meg, ő lett a legjobb balszélső.

Csapatunk pénteken 7.30-kor indul a sportcsarnok elől, a keret a Pick-busszal utazik, majd a meccs után közvetlenül indul is vissza. Egy biztos, hogy népes szegedi tábor buzdítja majd a csapatot, ismét lesz szurkolói busz, és többen gépjárművel kelnek útra.

A meccset a Sport 1 tv élőben adja, a delmagyar.hu Útinapló formájában számol be az útról, a csapat Facebook-oldala pedig fotókkal, videókkal és „Live” videóval jelentkezik a helyszínről.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.11.07.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/19
Kielcében szerepel a PICK-utánpótlás

Rangos nemzetközi tornára kapott meghívást a PICK SZEGED ifjúsági csapata. Velky Péter együttese a magyar-lengyel barátság napja alkalmából szerepel Kielcében.

2019
03/19
Jegyvásárlás az MK négyes döntőre

Április 6-án és 7-én Debrecenben rendezik meg a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjét. A kétnapos eseményre szurkolóink Szegeden, a PICK-irodán péntekig (március 22.) igényelhetnek kedvezményes (6000 forint) bérletet.

AZ ÖSSZES HÍR