Az Ülőbékák ellen játszik a MOL-Pick Szeged

Vissza
Az Ülőbékák ellen játszik a MOL-Pick Szeged

Szombaton 9 órától az újszegedi Móricz-iskola tornacsarnokában rendezik a VI. Verba László nemzetközi ülőröplabdatornát. Az eseményen a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata is játszik egy bemutatómeccset, 12 órakor az Ülőbékák ellen csatáznak.

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata és a Csakazért SE utánpótlás ülőröplabdázói szeptemberben kötöttek egymással együttműködési megállapodást. A kétszeres magyar bajnok az ország egyetlen utánpólás ülőröplabdacsapata mellé állt. A gyerekek azóta a szülőkkel rendszeresen szurkolnak a lelátón a kéziseknek.

Szombaton rendezik az újszegedi Móricz általános iskola tornacsarnokában a VI. Verba László nemzetközi felnőtt ülőröplabdatornát. A Pick Kézilabda Zrt. kivette a részét a szervezésből, és anyagilag is támogatja ezt a rangos viadalt. A szegedi Csakazért SE mellett a Mozdulj SE Vác, a szerb KSO SMEC és az OKI Feniks Kikinda vesz részt a tornán.

12 órakor következik majd egy bemutatómeccs, ekkor a MOL-Pick Szeged játszik a Csakazért SE fiataljai, azaz az Ülőbékák ellen. Marko Krivokapics, Fekete Bálint, Herbert Gábor, Süli Róbert és Juhász Levente alkotja a csapatot, kiegészülve szegedi sportújságírókkal, Bittmann Emillel, Mádi Józseffel és Horváth Leventével. A torna megtekintése ingyenes.

Közzétéve: 2016.11.03.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

AZ ÖSSZES HÍR