Csapó Attila: Teremtsünk fantasztikus hangulatot!

Vissza
Csapó Attila: Teremtsünk fantasztikus hangulatot!

Csapatunk szombaton 13.30-kor a Telekom-Veszprém együttesét fogadja az újszegedi sportcsarnokban. Szurkolóink nagyon várják a meccset. Szurkolónk, Csapó Attila nyilatkozott a MOL-Pick Szeged honlapjának.

– Nagyon kemény meccsre számítok, de bízom benne, hogy egy szoros mérkőzésen 1-2 góllal győzünk. Rengeteg múlhat a kapusokon, mivel mezőnyben szinte majdnem egyforma erős a két csapat. Nagyon fontos, hogy jól lőjük a hétmétereseket, de bízom Zsoltiban, mert a Vardar és a Breszt elleni is magabiztos végrehajtó volt. A B közép biztosan minden tőle telhetőt megtesz a sikerért, de Veszprémből is jönnek minimum 250-en, így a hangulatra nem lesz panasz. Bízom a Miszterben, hogy egy olyan stratégiát talált ki, amelynek a végén mi örülhetünk majd. Mindenkinek torkaszakadtából kell szurkolnia, mert ezen is sok fog múlni. Teremtsünk fantasztikus hangulatot, és hajszoljuk bele a győzelembe a szegedi fiúkat - nyilatkozta Csapó Attila. 

Közzétéve: 2016.10.28.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR