Szombaton a RANGADÓ

Vissza
Szombaton a RANGADÓ

Csapatunk edz, készül a szombati (kezdés: 13.30, élő: M4 Sport tévé) RANGADÓRA, a MOL-Pick Szeged–Telekom Veszprém összecsapásra. Csütörtökön két edzés szerepel a programban, pénteken egyet edzünk.

Két nap, és következik a mindenki által nagyon várt meccs, a MOL-Pick Szeged–Telekom Veszprém bajnoki. A két csapat az alapszakasz 8. fordulójában találkozik egymással, a meccset Herczeg Péter és Südi Péter vezeti. 

Mi eddig nyolc meccset játszottunk, és nyolcszor nyertünk az NB I-ben. 277 gólt dobtunk, 175-öt kaptunk. A házi góllistát Pedro vezeti 35 találattal, őt követi Balogh Zsolt 32 góllal és Mario Sostaric 31-gyel.

A hét a RANGADÓRÓL szólt a csapatnál, csak a Veszprém elleni találkozóra készültünk.

Szerdán minden ülőjegy elfogyott, csütörtök délután 3 órától csak állójegyet árusítanak az újszegedi sportcsarnokban.

A Veszprém eddig 12 meccset játszott az NB I-ben, és 12-szer nyert.
A korai kezdés azért van, mert az M4 Sport tévé élőben adja a meccset. A találkozóról a delmagyar.hu szöveges online tudósítással számol be, a Rádió 88 élőben jelentkezik.

Szurkolóink már nagyon készülnek, hiszen hosszú idő után játszunk az alapszakaszban a legnagyobb riválissal, amelynek a kerete továbbra is bombaerős, a világ egyik legjobb csapata.

Többen – Sego, Sostaric, Pedro, Buntic, Obanovic, Skube, Bánhidi, Bóka, Bodó, Gorbok, Gaber – először szerepel a magyar derbin. Évekkel ezelőtt egy kézilabdás szakportál a világ második legnagyobb férfi rangadójának nevezte a Szeged–Veszprém összecsapást.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.10.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR