Megkoszorúztuk Fehér Miklós szobrát

Vissza
Megkoszorúztuk Fehér Miklós szobrát

Pénteken az edzés előtt a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata megkoszorúzta a fiatalon elhunyt Fehér Miklós szobrát a Benfica, Luz stadionjában.

A teljes 24 fős delegáció megkoszorúzta a fiatalon elhunyt Fehér Miklós szobrát, a portugál Benfica legendájának a mellszobrát. 

A megemlékezésen a Benfica ismét bizonyította, hogy mennyire szerették a magyar labdarúgót. A koszorúzásra féltucat fotós és több újságíró is eljött, a Benfica TV stábja is forgatott. A koszorút Szűcs Ernő Péter igazgatósági elnök és Mezei Richárd vezérigazgató helyezte el a mellszobornál. 

Az FK 1899 Szeged megyei I. osztályban szereplő futballcsapata egy sálat és egy zászlót küldött el a  Pick Szegeddel Lisszabonba, hogy helyezzék el azt a Benfica csatár szobránál. Szép cselekedet volt a kék-fekete együttestől, hogy gondolt az egykori kiválóságra.

Közzétéve: 2013.11.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

AZ ÖSSZES HÍR