A hajrában szerezte meg a győzelmet a Vardar

Vissza
A hajrában szerezte meg a győzelmet a Vardar

16-15-ös félidő után 30-27-re nyert a Vardar Szkopje a MOL-Pick Szeged ellen a VELUX EHF Bajnokok Ligája negyedik fordulójában. Végig pariban voltunk a macedón együttessel, amely csak a hajrában tudta megnyerni a meccset.

Vardar Szkopje (macedón)-MOL-Pick Szeged 30-27 (16-15)
Férfi kézilabda VELUX EHF Bajnokok Ligája, B csoport, 4. forduló. Szkopje, 4000 néző. Vezette: I. Covalciuc, A. Covalciuc (moldávok).
Vardar Szkopje: Sterbik - Cupic 1, Maqueda 1, Dibirov 8/4, Abutovics, Canellas 1, Karacic 4. Csere: Milics (kapus), Sztojlov 2, Deveren 1, Marszenics 3, Cindric 5, A. Dujshebaev, Siskarjov 1, Borozan 3. Vezetőedző: Raúl González.
MOL-Pick Szeged: Sego - Pedro 2, Balogh 9/6, Skube 2, Gaber 2, Bodó 2, Källman 2. Csere: Sierra (kapus), Blazevic, Thiagus Petrus, Sostaric 1, Buntic 4, Bánhidi 3, Bóka, Obranovic. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Hétméteres: 4/4, ill. 6/6.
Kiállítás: 2, ill. 6 perc.

Jó meccset játszottunk, végig pariban voltunk a macedón sztáregyüttessel, mégsem sikerült a bravúr. Az első félidőben 16-15-re vezetett a Vardar, a második játékrészben sikerült fordítanunk, azonban a hajrában a Szkopje könyörtelenül kihasznált minden hibánkat, így 30-27-re nyert.

Hiába szórta a gólokat Balogh Zsolt és Denis Buntic, Milics kapus ismét remekelt - Szegeden is jó volt nagyon -, fontos pillanatokban hárított. A MOL-Pick Szeged legközelebb október 23-án (vasárnap) a Breszt együttesét fogadja a BL-ben. 

Juan Carlos Pastor: - Sokat küzdöttünk és dolgoztunk, de ez is kevés volt, mivel a Vardar kiváló csapat. Nem egyszerű itt nyerni. Volt esélyünk a hajrában az egyenlítésre, ám szoros állásnál döntő helyzetekben többször is hibáztunk. Fejlődünk, jól játszottunk, de ez most erre volt elég.

Jonas Källman: - Közel álltunk a bravúrhoz, de a vége rosszul sikerült, gyengék voltunk. A legutóbbi két-három BL-meccs után is azt mondtam: rengeteget kell még tanulnunk. Muszáj jobban játszanunk, magasabb szintre kell lépnünk. A küzdéssel ma sem volt baj, de az a néhány hiba, amit vétettünk, egész egyszerűen nem fér bele olyan szintű ellenfelekkel szemben, mint a Löwen, a Kielce, vagy most a Vardar.

Közzétéve: 2016.10.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR