Gorbok köszöntötte a társakat Szkopjéban

Vissza
Gorbok köszöntötte a társakat Szkopjéban

Vasárnap 17.30-tól játszunk a Vardar ellen.

Sikeresen megérkezett a MOL-Pick Szeged Macedóniába. Az úton minden rendben volt: Belgrádig busszal, onnan pedig repülővel utaztak a játékosok. A szerb légitársaság gépe biztos, hogy nem kézilabdásokra lett kitalálva: Thiagus Petrus, Jonas Källman és Bodó Richárd igencsak megszenvedett a szűk helyekkel.

A csarnok mellett található Hotel Russiában várta az együttest Szergej Gorbok: csapatunk játékosa egy hete szenvedett orrtörést, így nem játszhat holnap, de mivel a családja itt él - Gorbok tavaly még a Vardar játékosa volt -, elutazott Szkopjéba. Megérkezés után egyből az ebéd következett, majd 18.20-kor indultak az edzésre. No, nagyon nem kellett messze menni, a csarnok a szomszédban van.

A tréning elején Juan Carlos Pastor felhívta mindenki figyelmét a holnapi találkozó fontosságára, kiemelve, hogy védekezésben és támadásban is kiválót kell nyújtaniuk. A Mister idéntől angolul tartja az eligazításokat, korábban Marko Krivokapics fordította le a mondandóját.

A bemelegítés és a szokásos lábtengó után taktikáztak a játékosok, Pastor különböző taktikai felállásokat gyakoroltatott: a keret egyik fele a támadást, a másik a védekezést gyakorolta. Komoly baja egyik kézilabdásnak sincs, így Gorbokot leszámítva teljes lesz a keret, az orosz átlövő helyett pedig a szélső Bóka Bendegúz kap mezt. Neki ez lesz az első BL-összecsapása.

A Vardar elleni meccsünk vasárnap 17.30-kor kezdődik.

Közzétéve: 2016.10.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR