Gorbok köszöntötte a társakat Szkopjéban

Vissza
Gorbok köszöntötte a társakat Szkopjéban

Vasárnap 17.30-tól játszunk a Vardar ellen.

Sikeresen megérkezett a MOL-Pick Szeged Macedóniába. Az úton minden rendben volt: Belgrádig busszal, onnan pedig repülővel utaztak a játékosok. A szerb légitársaság gépe biztos, hogy nem kézilabdásokra lett kitalálva: Thiagus Petrus, Jonas Källman és Bodó Richárd igencsak megszenvedett a szűk helyekkel.

A csarnok mellett található Hotel Russiában várta az együttest Szergej Gorbok: csapatunk játékosa egy hete szenvedett orrtörést, így nem játszhat holnap, de mivel a családja itt él - Gorbok tavaly még a Vardar játékosa volt -, elutazott Szkopjéba. Megérkezés után egyből az ebéd következett, majd 18.20-kor indultak az edzésre. No, nagyon nem kellett messze menni, a csarnok a szomszédban van.

A tréning elején Juan Carlos Pastor felhívta mindenki figyelmét a holnapi találkozó fontosságára, kiemelve, hogy védekezésben és támadásban is kiválót kell nyújtaniuk. A Mister idéntől angolul tartja az eligazításokat, korábban Marko Krivokapics fordította le a mondandóját.

A bemelegítés és a szokásos lábtengó után taktikáztak a játékosok, Pastor különböző taktikai felállásokat gyakoroltatott: a keret egyik fele a támadást, a másik a védekezést gyakorolta. Komoly baja egyik kézilabdásnak sincs, így Gorbokot leszámítva teljes lesz a keret, az orosz átlövő helyett pedig a szélső Bóka Bendegúz kap mezt. Neki ez lesz az első BL-összecsapása.

A Vardar elleni meccsünk vasárnap 17.30-kor kezdődik.

Közzétéve: 2016.10.15.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

AZ ÖSSZES HÍR